Στην πόλη μας βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες τα δύο σπουδαία παιδιά που θριάμβευσαν στους παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο συντρίβοντας δύο φορές το παγκόσμιο ρεκόρ!

Ο λόγος για τον Θανάση Γκαβέλα και τον συμπατριώτη μας συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη.

Μάλιστα δεν έχασαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους αθλητικούς χώρους της Καρδίτσας και να επισκεφθούν και το μεγάλο κλειστό γυμναστήριο όπου προπονούνταν ο ΑΣΚ!

Οι “κυανόλευκοι” τίμησαν τους δύο συγκλονιστικούς αθλητές και εξέδωσαν ανακοίνωση για την ευχάριστη αυτή έκπληξη:

«Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αντρική ομάδα του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ. Καρδίτσας κατά τη σημερινή (29/9) απογευματινή προπόνηση.
Ο Χρυσός παραολυμπιονίκης με παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ., Τ11 Θανάσης Γκαβέλας βρέθηκε στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μαζί με τον Καρδιτσιώτη συνοδό του και πρωταθλητή Σωτήρη Γκαραγκάνη, εκδηλώνοντας την επιθυμία να βρεθεί κοντά στην ομάδα και εκφράσει την υποστήριξή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 22χρονος πρωταθλητής με τα μάτια της ψυχής, αφού αντιμετώπισε προβλήματα όρασης από τα 10 του -μόλις- χρόνια, χωρίς όμως να σταματήσει να κυνηγάει τα όνειρά του, δέχτηκε τα συγχαρητήρια από το αγωνιστικό τμήμα του ΑΣΚ για τη συγκλονιστική πορεία και τις επιτυχίες που καταγράφει με τα Ελληνικά χρώματα.

Στη συνέχεια, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και παίχτες χάρισαν στον Θανάση μία εμφάνιση του Συλλόγου και μία μπάλα με υπογραφές από όλους τους αθλητές, αλλά και τη φράση «Συνέχισε να αποτελείς πηγή έμπνευσης για όλους μας».

Τόσο ο Θανάσης Γκαβέλας, όσο και ο Σωτήρης Γκαραγκάνης ευχαρίστησαν την ομάδα για την υποδοχή και ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες που θα κάνουν ξανά υπερήφανη την Καρδίτσα».