Καλύτερο φινάλε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής, δεν θα μπορούσε να έχει ο ΓΣ Σοφάδων, που μετά τη νίκη στην Αγριά, έκλεισε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου, μαζί με τους Αλμυρό, Αμπελώνα και ΑΟΤ.

Το σοφαδίτικο συγκρότημα κατάφερε μέχρι στιγμής να σταθεί πολύ ανταγωνιστικά κόντρα σε μεγαλύτερα ονόματα και συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς (6-3) συγκομιδή σ’ αυτό τον πρώτο γύρο, αισιοδοξεί για το β’ μισό.

Όσον αφορά το Κυριακάτικο ματς στην Αγριά στην επανεκκίνηση της δράσης, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο Γυμναστικός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε δίκαια 57-64 της Βολιώτικης ομάδας.

Ο Δαουλάρης με 18 πόντους και τρία τρίποντα ξεχώρισε ενώ τον ακολούθησε στο σκοράρισμα ο Αναγνωστόπουλος. Θα ακολουθήσει την Κυριακή η έξοδος στη Νίκαια κόντρα στον Γυμναστικό και στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

ΓΣ Σοφάδων (Παππάς, Ρίζος): Σακελλαρίου, Δαουλάρης 18 (3), Κυριακόπουλος 11, Ζωϊτσάκος Χρ. 7, Παπαϊωάννου 4, Σιαμέτης 2, Ζωϊτσάκος Τρ. 5(1), Αναγνωστόπουλος 12(2), Μουταρέλος, Ντασιώτης, Δίκαρος 5, Χατζής.