Ακόμα ένα έργο συντήρησης, για τη βελτίωση του οδικού δικτύου με στόχο τη διαμόρφωση ασφαλέστερων συνθηκών μετακίνησης των πολιτών, βρίσκεται σε εξέλιξη στον άξονα της επαρχιακής οδού Καρδίτσας-Αθηνών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Καρδίτσας.

Οι εργασίες αφορούν την αποκατάσταση  και συντήρηση σε κόμβους από το ύψος της Τ.Κ. Γραμματικού έως την Τ.Κ. Νέου Ικονίου. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται ενέργειες αποκατάστασης- τσιμεντόστρωσης κεντρικών νησίδων, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Τις εργασίες επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος υπό τη συνοδεία του διευθυντή Τεχνικών Έργων κ. Δημήτρη Κουτρουμάνου, της Αντιδημάρχου Σοφάδων κας  Θώμης Καφάση-Δεδιλιάρη και του προέδρου Τ.Κ. Γραμματικού κ. Χρήστου Καραμουλά.

Κατά την αυτοψία, ο κ. Νούσιος δήλωσε:

«Με το έργο αυτό βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες προχωρούμε σε καταγραφή των θέσεων που χρίζουν παρέμβασης στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας. Ως κοινή προτεραιότητα με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό έχουμε θέσει την ασφάλεια της μετακίνησης των πολιτών και της μεταφοράς εμπορευμάτων, τη μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».