ΣΤΙΣ σοβαρές διαδικασίες συλλόγων, το ενδιαφέρον για ανάληψη των ηνίων δημοσιοποιείται ευθέως και χωρίς περιστροφές. Απλά είναι τα πράγματα δεν θέλουν ιδιαίτερη ανάλυση ούτε τζάμπα κουβέντα. Ενδιαφέρεσαι; Το δηλώνεις δημοσίως στο σώμα των μελών, παρουσιάζεις το πλάνο σου, πιάνεις το τιμόνι και προχωράς…

ΣΤΗΝ Αναγέννηση, είχε σταδιακά από το 2011 μέχρι το 2017 αναβαθμιστεί η Γενική Συνέλευση που είναι ή θα πρεπε να είναι το ανώτερο όργανο ενός συλλόγου. Με πραγματικά κι όχι “μαϊμουδένια” μέλη, με διαδικασίες που σιγά σιγά αποκτούσαν σοβαρή υπόσταση κάτι το πρωτοφανές για την πλειοψηφία συλλόγων της επαρχίας. Τον τελευταίο χρόνο, ύστερα από την αποχώρηση συγκεκριμένων ανθρώπων, όλα αυτά πήγαν στο βρόντο, όπως άλλωστε και η ίδια η ομάδα…

ΟΙ τελευταίες “συνελεύσεις” απο το καλοκαίρι και μετά ήταν απλές μαζώξεις. Χωρίς καν να τηρούνται στοιχειωδώς οι διαδικασίες, χωρίς υπογραφές για τα εγγεγραμμένα μέλη που έδιναν το παρών, χωρίς οι συμμετέχοντες να τακτοποιούνται οικονομικά και να εγγράφονται ως μέλη. Μπορούσε δηλαδή να εμφανιστεί ο οποιοσδήποτε και μάλιστα να πουλήσει και μυαλό!!!

ΤΕΤΟΙΕΣ μαζώξεις έδωσαν το “πράσινο φώς” για να ξεκινήσει αυτός ο μαγικός σχεδιασμός που φουντάριασε την ομάδα και την εξαφάνισε από προσώπου γης! Αντιθέτως ούτε μια έστω τέτοια μάζωξη για προβληματισμό δεν έγινε τον καιρό που στην ομάδα οργίαζαν τα “φάντομ” και την έριξαν από τη Β’ Εθνική!!!

ΟΠΩΣ φυσικά και κανένας έλεγχος στους Χρυσοβαλάντηδες πριν πάρουν τη σκυτάλη από την προηγούμενη διοίκηση που τα βρόντηξε λόγω απογοήτευσης! Ούτε μια κουβεντούλα, ούτε ένα “ποιος είσαι συ ρε φίλε που θελεις ν’ αναλάβεις”;

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είχαμε μούγκα και σε κάποιες περιπτώσεις και αγαστή συνεργασία με τη νέα…τάξη πραγμάτων! Δεν τολμούσε να μιλήσει κανείς. Μόνο εδώ φωνάζαμε: “Το νού σας μη διαλύσετε ο,τι χτίστηκε με κόπο”! Τελικά τα “κατάφεραν” τα διέλυσαν όλα και το έκλεισαν το μαγαζί!!!

ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ σε μια ακόμη… μάζωξη που έγινε την περασμένη Δευτέρα! Με περισσότερο κόσμο βεβαίως διότι εμφανίστηκε καινούργιος!!! Κάθε φορά αυτό άλλωστε συμβαίνει.
ΟΥΤΕ αυτό που έγινε ονομάζεται φυσικά συνέλευση! Αλλα τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Εδώ φθάσαμε στον απόλυτο πάτο, τις… διαδικασίες θα κοιτάξουμε; Οταν ήταν να τις κοιτάξουμε ήμασταν στην αναμονή για να μας φτιάξει ο… Μίλερ ρεστοραντ κάτω απο τη σκεπαστή δυτική εξέδρα στο Στάδιο!!!

ΤΩΡΑ ετοιμαζόμαστε για είσοδο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ. Παρόλα αυτά όμως η… “μυαλοπώληση” συνεχίζεται αδιάκοπα όλο και πιο… αναβαθμισμένη!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Έμεινε όρθιος ο Καραγκούνης με τόσες λακκούβες στο Στάδιο;

ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Μερικές φορές η καλύτερη απάντηση στην πραγματικότητα είναι να τρελαθείς»

ΦΙΛΙΠ ΝΤΙΚ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Η Αναγέννηση φέτος μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στις 30 Σεπτεμβρίου και αποσύρθηκε στις 15 Ιανουαρίου! Δηλαδή δεν κάθισε να παίξει ούτε… τρείς μήνες.

Χωρίς έξοδα διανυκτερεύσεων, μεγάλων μετακινήσεων και ασήκωτων διαιτησιών. Παρόλα αυτά, όπως ενημέρωσαν οι ιθύνοντες υπάρχει ένα άνοιγμα 15.000 ευρώ περίπου. Το τμήμα μπάσκετ δηλαδή είχε πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό αφού μέχρι τώρα ξοδεύτηκαν ήδη καμια 20-25.000 ευρώ και χρειάζονται άλλα 6.000 όπως ειπώθηκε στη συγκέντρωση για το τέλος.

Αυτά φυσικά μπήκαν κυρίως απο το μέλος που τρέχει το μπάσκετ, τις χορηγίες και τα… έκτακτα “Αγιοβασιλάτικα”! Για το μπάσκετ για τα λεφτά που ξόδεψε πήγε καλά λόγω και της γνώσης του αντικειμένου. Ο γενικότερος όμως σχεδιασμός του συλλόγου; “Μπουζούκι μου διπλόχορδο, μπουζούκι μου καημένο…»!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ