ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

TO ΧΡΩΜΑ του χρήματος , διαβάζουμε, θα δούν οι ομάδες της super league 2 (δηλαδή της Β’ Εθνικής για να μην μπερδεύομαστε με τις χλιδάτες ονομασίες) καθώς η ΕΡΤ θα καταβάλει την πρώτη δόση από τα συμφωνηθέντα για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Η ΚΑΘΕ ομάδα που συμμετέχει στο εν λόγω πρωτάθλημα θα εισπράξει το ποσό των 344.250 ευρώ, ενώ οι δύο που προέρχονταν απο τη super league 1, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Απόλλων Αθηνών θα εισπράξουν από 607.000 ευρώ! Αυτά τα ποσά εγκρίθηκαν από το “ψαλίδι” που υποτίθεται έκανε ο νέος υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στα όσα είχε αρχικά εγκρίνει ο Γιώργος Βασιλειάδης που έταξε από 800.000 ευρώ σε κάθε ομάδα!

ΗΤΑΝ ακόμη πιο… μπρούκλης ο προηγούμενος υφυπουργός! Εξηγείται και για ιδεολογικούς λόγους. Μποέμ άνθρωποι αυτοί, δεν ζουν ρε αδερφέ για τα λεφτά και για την εξουσία! Δεν τα χαμπαριάζουν…

ΓΙΑ ΝΑ το εμπεδώσουμε, αυτά τα χρήματα που προέρχονται από τον Ελληνικό λαό (όλα άλλωστε απο κει προέρχονται), θα πάνε στο πρωτάθλημα του Λεωνίδα Λεουτσάκου, πρώην… επενδυτή του Αχαρναϊκού, τον οποίο όταν ολοκλήρωσε τη θητεία του, παρέδωσε με τρομερές διακρίσεις και με μείον 57 βαθμούς… κελσίου από διάφορες καμπάνες λόγω φεσών!!!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ επειδή έσπασε κάθε ρεκόρ πηγαίνοντας πιο κάτω και από τις… πολικές θερμοκρασίες της Ανταρκτικής (με την αλλαγή του κλίματος -57 δύσκολα συναντάς πλέον και στο Βόρειο Πόλο!), τον αξιολόγησαν οι υπόλοιποι ως τον πλέον ικανό για τη θέση του προέδρου στη διοργανώτρια!!!

ΑΥΤΑ τα χρήματα, λοιπόν που θα δώσουμε να είστε βέβαιοι ότι όλες οι ομάδες που μετέχουν θα τα… αξιοποιήσουν σε επενδύσεις και αναβάθμιση της κατηγορίας! Ούτε ευρώ δεν θα πάει χαμένο…

TO υποσχέθηκαν άλλωστε μέσω του Λεοτσάκου οι παράγοντες στα θεσμοθετημένα όργανα της ευνομούμενης πολιτείας μας. Κι όπως είναι γνωστό όταν υπόσχονται οι συγκεκριμένοι, ο λόγος τους είναι συμβόλαιο! Βράχος του Γιβλαλταρ λέμε!!!

ΟΥΤΩΣ ή άλλως μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που… λατρεύεται παγκοσμίως! Δεν υπάρχει στοιχηματζίδικο σε όλο το ντουνιά που να μην το περιλαμβάνει στο μενού ως κύριο πιάτο για τους παίκτες! Που ενίοτε είναι οι ίδιοι που παριστάνουν και τους… αθλητές στις ομάδες που “αγωνίζονται”

ΝΑΙ, αυτά τα… καημένα τα παιδιά που είναι μόνιμα έξω από τις ατέλειωτες υποθέσεις χειραγωγημένων αγώνων! Ούτε ένας δεν παίζει στοίχημα, όλοι αγωνίζονται για τα σύμβολα και τη φανέλα των ομάδων!!! Οι παλιοπαράγοντες τους κάνουν βουντού για να μην μπορούν να κλωτσήσουν ή να κλωτσάνε ανάποδα προς… το δικό τους τέρμα!!!