ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ
Απασφάλισε το… “κίνημα ψεκαστικών” και άλλων… συνιστώσεων μετά τους εμβολιασμούς σε δημόσια θέα του πρωθυπουργού και των λοιπών πολιτικών εκπροσώπων, αλλα κυρίως του αρχηγού της… εθνικής ομάδας λοιμωξιολόγων Σωτήρη Τσιόδρα!!!

Το κορυφαίο κατά τη γνώμη μου απ’ αυτά που γράφτηκαν στους τοίχους των social media (εκεί πλέον, όπως είναι γνωστό γίνεται η δημόσια διαβούλευση των Ελλήνων και λαμβάνονται οι σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της πατρίδος), ήταν ότι τα εμβόλια που έκαναν οι παραπάνω εμπεριείχαν… νερό!

Ναι όπως το διαβάζετε, νερό! Θα βάλουν νερό όλοι αυτοί για να μας ξεγελάσουν και όταν έλθει η δική μας ώρα να εμβολιαστούμε, θα μας κοπανήσουν μαζί με το υγρό και το… τσιπ του Μπιλ Γκέιτς για να μας ελέγχουν μέσω ενός κεντρικού υπολογιστή!

Γι’ αυτό γίνεται άλλωστε όλη η ιστορία. Έχουν τρομάξει πολύ από τις αντιδράσεις μας, βλέπουν ότι δεν κρατιόμαστε και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε επανάσταση στο… facebook και θέλουν να μας φρενάρουν!

Τα τσιπ στις μάσκες δεν υπήρξαν τόσο αποτελεσματικά και γι’ αυτό δρομολογούν άμεσα τον εμβολιασμό για να μας καθυποτάξουν μία και καλή!

Η περιοχή μας που βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας είναι από τις πιο επικίνδυνες για αντιδράσεις, γι’ αυτό και είχαμε την παρουσία του Χαρδαλιά! Σου λέει αυτοί, είναι πανέτοιμοι να ξεχυθούν στους δρόμους για να διεκδικήσουν αυτά που δικαιούνται, οπότε ας τους καταστήσουμε… κόμβο εμβολίων για να τους υπνώσουμε!

Τις υποψίες για όλα τα παραπάνω… τεκμηρίωσε φυσικά η κίνηση του Σωτήρη Τσιόδρα λίγο πριν τον εμβολιασμό του! Το γεγονός ότι χτύπησε ξύλο στην… πλαστική καρέκλα, λίγο πριν μπει η σύριγγα στο μπράτσο του, επιβεβαίωσε τους φόβους όλων!

Άσε εκείνο το φανελάκι το οποίο πλέον έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης στην επικράτεια!  Ειδαν όλοι τη στάμπα λαδιού από το καντήλι που άναψε λίγο πριν πάει για την διαδικασία! Κάτι παίζεται, λοιπον, κάτι μας κρύβουν, είναι ολοφάνερο…

Αυτά κυρίες και κύριοι συμβαίνουν στη μαγική μας χώρα, λίγες ημέρες πριν την έλευση του σωτηρίου έτους 2021! Η πολιτική αντιπαράθεση ανεβαίνει επίπεδο και διεξάγεται για τα… σώβρακα και τις φανέλες (άλλη μια δικαίωση του Τζίμη) ενώ καθοριστική είναι και η εκκλησιαστική συνδρομή! Με τις λαβίδες, αλλά και τις επιστημονικές διαπιστώσεις ότι ο κορωνοϊος δεν είναι παρά ένα κατασκεύασμα αντίχριστων, όπως άλλωστε τεκμηριώθηκε και μέσα από τις… γραφές (του Αστερίξ)!!!

Για το γεγονός οτι κάθε μέρα έχουμε εκατόμβες νεκρών, για το γεγονός ότι γιατροί και υγειονομικοί είναι απροστάτευτοι σε καθεστώς πολέμου και κατηγορούνται κιόλας από πάνω, για το γεγονός οτι τα νοσοκομεία έγιναν κέντρα Covid και οι άλλες ασθένειες… αναβάλλονται, δεν τρέχει τίποτα! Ευτυχώς μέσα σ’ αυτό το χαμό είχαμε και ευχάριστα: Έσμιξαν η Αννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή!

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Tην ίδια στιγμή που η δημόσια συζήτηση για το… φανελάκι του Τσιόδρα φουντώνει και μάλιστα σε επίπεδο κομμάτων εξουσίας, την ώρα που τα κουτιά με τα εμβόλια μεταφέρονται με τιμές αρχηγού κράτους και με στρατιωτική φρούρηση, κάποιοι προσπαθούν ν’ ακουστούν!

Φωνάζουν
Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι; Οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι εργαζόμενοι στο σύστημα υγείας! Φωνάζουν εδώ και χρόνια και πολύ περισσότερο στο διάστημα της πανδημίας από τον περασμένο Μάρτιο!

Εμπαιγμός!
Φωνάζουν για αναβάθμιση του συστήματος που σημαίνει λιγότερες απώλειες σε ζωές, φωνάζουν για εργασιακές συνθήκες που σημαίνει ποιότητα παροχής ιατρικής φροντίδας, φωνάζουν για εγκατάλειψη και για εμπαιγμό!

Δεν προλαβαίνουν
Ποιος να προβάλλει όμως και ν’ αναδείξει τα προβλήματα που είναι και προβλήματα του κόσμου; Δεν προλαβαίνουν οι… δίαυλοι “ενημέρωσης” αναλύουν φανελάκια και σώβρακα!

Δεν γίνεται να κρυφτούμε

Ο άλλος το πήρε και το έκανε editorial! Απολαύστε τον: «Όσον την μη σφριγηλή ιχνογραφία του σώματος που αποκαλύφθηκε, και πάλι, όπως και με το φανελάκι, ο Σωτήρης Τσιόδρας παρέμεινε συνεπής – αν ήμουν πιο καχύποπτος θα μπορούσα να πιστέψω ότι είναι επιμελώς και συνειδητά ατημέλητος στις δημόσιες εμφανίσεις του – στην εικόνα που είχαμε χτίσει για εκείνον. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν συνταρακτικά ανάρμοστο. Πώς θα μπορούσε να ήταν αλλιώς δηλαδή; Σαν κάτι ηθοποιούς που υποδύονται τον ντροπαλό σπασίκλα και ξαφνικά τα πετάνε αποκαλύπτοντας μύες και κοιλιακούς εντελώς ασύμβατους με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα;» Επιλέξαμε ένα μικρό μόνο απόσπασμα απ’ αυτό το βαρυσήμαντο πόνημα απ’ όσα γράφτηκαν για το…. φανελάκι!!! Πως είπατε;  Που να πάμε να κρυφτούμε;  Δεν γίνεται, μας παρακολουθούν με τα… τσιπ!!!