Τεράστια πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πέτυχε η Αναγέννηση με έναν συγκλονιστικό τρόπο!

Συγκεκριμένα δύο λεπτά πριν το τέλος της παράτασης και πριν οδηγηθεί το ματς που ήταν στο 0-0 στα πέναλτι ο Γκίνη έκανε το 0-1 και μέσα σε φρενήρεις πανηγυρισμούς έδωσε το εισιτήριο στην ομάδα της Καρδίτσας για την επόμενη φάση.

To γκολ που απογείωσε τους “κιτρινόμαυρους” σημειώθηκε με κεφαλιά του Γκίνη ύστερα από σέντρα του Λώττα και πρώτη κεφαλιά του Κοτσώνη.

O AΓΩΝΑΣ

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος όπως τον περιμέναμε. Η Βέροια άλλωστε είναι μία από τις ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις στη νέα σεζόν και έχει ενισυχθεί κι αυτή πάρα πολύ.

Μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και μέχρι να συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο είχε την πρωτοβουλία και κάποιες καλές στιγμές. Η Αναγέννηση όμως στη συνέχεια άρχισε να ισορροπεί και έχασε την ευκαιρία του αγώνα με τον Μπενγκόα στο 25′ καθώς σε κεφαλιά που έκανε ο Βελλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ετσι κύλησε το ματς μεχρι το τέλος του ημιχρόνου, ενώ και στην επανάληψη οι “κιτρινόμαυροι” του Περικλή Αμανατίδη ήταν αυτοί που επέβαλαν το ρυθμό τους και πήραν την κατοχή και την πρωτοβουλία.

Το ματς πάντως φαινόταν ότι θα κριθεί στη λεπτομέρεια και έτσι φθάσαμε στην παράταση.

Κι ενώ όλοι περίμεναν τη διαδικασία της “ρώσικης ρουλέτας” ύστερα από πάρα πολλά χρόνια για την Αναγέννηση ήλθε το γκολ του Γκίνη στο τέλος της έξτρα διαδικασίας που έδωσε τη νίκη, την πρόκριση και μεγάλη χαρά στους φιλάθλους.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μαραγκός, Σκόνδρας, Πεταυράκης, Μπουκουβάλας, Οικονόμου (61’ Ντίνας), Μπλέτσας, Ορφανίδης (65’ Γιακουμάκης), Γαβριηλίδης, Μπαιντού (90’ Φοφανά), Πασάς.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Λαρρέα, Σταμόπουλος, Λαγός (105’ Κοτσώνης), Γκουγκούδης (67’ Γκίνη), Πολίτης (67’ Κουτσιανικούλης), Μπενγκόα (89’ Αθανασιάδης), Μπραμπίγια (91’ Λώττας), Μπιανκόνι (90’+3’ Ξέρρας).

Δείτε εδώ το live που κάναμε από το “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ”

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές και το “χρυσό” γκολ της Αναγέννησης, καθώς και τις δηλώσεις του Περικλή Αμανατίδη…