Στη… σκιά του κορωνοϊού, χωρίς την καθιερωμένη παρέλαση στην οδό Καραϊσκάκη κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις στην Καρδίτσα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Να θυμίσουμε ότι όλες οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις ματαιώθηκαν με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, με τη σύμφωνη γνώμη των φορέων, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου και του μεγάλου αριθμού ημερήσιων κρουσμάτων.
Σήμερα το πρωί στην Καρδίτσα έγινε έπαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία με τη φροντίδα του Α.Δ. Φρουράς και με την παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καρδίτσας.

Στις 10.30 τελέστηκε η επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα. Μετά το τέλος της δοξολογίας εφκωνήθηκε ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Ντελή Ευάγγελο, Φιλόλογο του Πειραματικού Λυκείου Καρδίτσας.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον προ του ηρώου πεσόντων χώρο και κατάθεση στεφάνων,παρουσία των σημαιοφόρων και παραστατών των σχολείων και πλήθους κόσμου.