ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ
Πάμε να δούμε συνοπτικά την πλούσια και άκρως ενδιαφέρουσα ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών:

Δέκα δισεκατομμύρια ευρώ θα δώσουμε ως μπρούκληδες Ελληνες για την εκπόνηση έκτακτου εξοπλιστικού προγράμματος. Καταφθάνουν φρεγάτες, μαχητικά και όπλα τελευταίας λέξης της μόδας από προηγμένα μαγαζιά της Αμερικής και της Ευρώπης! Θα τους σκίσουμε τους μεμέτηδες λέμε! Τα ίδια δίνουν βέβαια και σ’ αυτούς!  Μαγαζιά έχουν οι άνθρωποι, πρέπει να πουλήσουν Πως θα ζήσουν αν δεν δώσουν το εμπόρευμα; Με εμάς όμως έχουν μια διαφορετική σχέση. Μας αγαπάνε! Τι γλυκό να σ’ αγαπούν που λέει και το τραγούδι…

Καίγονταν αγριόχορτα στις Μυκήνες και η φωτιά πέρασε και στον αρχαιολογικό χώρο. Σύμφωνα όμως με τα έγκυρα ρεπορτάζ των μεγάλων καναλιών, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς όλοι οι αρχαιολογικοί θησαυροί σώθηκαν!!! Με το που μπήκε μέσα η φωτιά και είδε απέναντι τον Αγαμέμνονα έκοψε πέρα!

– Ολοκληρώθηκε ο αγώνας των υποψηφίων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Βροχή τα συγχαρητήρια σε εκείνους που αρίστευσαν γράφοντας μόνο το όνομά τους! Σύμφωνα με το πως διαμορφώνεται η κατάσταση δεν θ’ αργήσει η μέρα της ίδρυσης του πρώτου πανεπιστημιακού ερευνητικού ινστιτούτου με τίτλο: “Η Λευκή Κόλα”! Το ότι επίτηδες απαξιώνουν τα δημόσια πανεπιστήμια, όπως τη δημόσια υγεία, είναι λαϊκισμοί κακοπροαίρετων!

Δεν κολλάει ο κορωνοϊός με τη μεταλαβιά έλεγε τον περασμένο Φεβρουάριο ο γείτονας Αρχιμανδρίτης Τρίκκης και Σταγών, αλλα μας ανακοίνωσε προχθες ότι τελικά είναι θετικός! Αλλο Φεβρουάριος άλλο Αύγουστος για όσους βιάστηκαν να τον κατακρίνουν. Και στο κάτω κάτω ποιος σας είπε ότι κόλλησε από την εκκλησία κι όχι από τον… κουρέα;

«Δεν χρειάζεται να κάνουμε περισσότερες αίθουσες για τους μαθητές γιατί διπλασιάζοντας τις αίθουσες δεν μειώνονται όλες οι αποστάσεις, μειώνεται μόνο η απόσταση που έχεις με το διπλανό σου» Ταδε έφη επίκουρος καθηγητής ιατρικής σχολής Γκίκας Μαγιορκίνης μέλος της επιτροπής που μας… “σώζει” από την πανδημία! Η ανακάλυψή του αποτελεί νέα τομή στα μαθηματικά και στους νόμους της φυσικής μετά τη θεωρία για το μέσο όρο!!!

Αντιδημαρχεία αθλητισμού δημιουργείται στο Δήμο Καρδίτσας! Αυτό ακριβώς μας έλλειπε, αυτό ακριβώς ήταν που χρειαζόμασταν! Ενας αντιδήμαρχος αθλητισμού, διότι από εγκαταστάσεις, αθλητικά κέντρα και κυρίως από σύγχρονο και λειτουργικό Δημοτικό Στάδιο, είμαστε πλήρεις!

Ανακεφαλαίωση: Τι τραβάμε κι εμείς οι… τσιρλίντερς!!!

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Να αφαιρείς από την εκπαίδευση την Κοινωνιολογία, τη Μουσική και τα Εικαστικά και να εισάγεις τις… τσιρλίντερς! Το λες και ποιοτικό άλμα για την παιδεία! Δεν τους προλαβάινουμε πραγματικά! Από… άλμα σε άλμα (επι κοντώ) πηγαίνουν καθημερινά!

Παραδίνομαι!
Τι να πρωτοσχολιάσεις δηλαδή και πως να προλάβεις τις εξελίξεις; Από που ν’ αρχίσεις και που να τελειώσεις! Σηκώνεις τα χέρια ψηλά και φωνάζεις με όλη σου τη δύναμη: Φτάνει, όχι άλλο παραδίνομαι!!!

Να το τεκμηριώσεις
Κι άντε να είσαι καλοπροαίρετος και να προσπαθήσεις να δεχθείς οτι ολα αυτά τα τρελά στη δημόσια παιδεία γίνονται απλώς στο πόδι, είτε από ασχετοσύνη, είτε απο λάθος επιλογές, είτε απο ο,τιδήποτε άλλο εκτός από στοχευμένη πρόθεση να την απαξιώσουν. Πως να το τεκμηριώσεις;

Πως;
Πως δηλαδή να δεχθείς οτι οι ιθύνοντες και όσοι εν πάση περιπτώσει παίρνουν τις αποφάσεις θεωρούν πως στα δημόσια σχολεία είναι πιο χρήσιμο το… μάθημα “πως θα γίνεις μια καλή μαζορέτα” από την κοινωνιολογία, τη μουσική και τα εικαστικά;

Αντραλίζεσαι
Δεν γίνεται, είναι αδύνατον να τα δεχθείς όλα αυτά δίχως… συνέπειες! Οσο καλοπροαίρετος κι αν είσαι σκύβεις και ψάχνεις να βρεις καμια… πέτρα! Δεν γίνεται να τα φιλτράρεις όλα αυτά και να μη σε πιάσει… εγκεφαλικό άλγος! Αγανακτείς και αντραλίζεσαι. Μιλάμε για πολλή αντράλα!!!

—————————-

Η ΕΡΩΤΗΣΗ: Το γήπεδο θεωρείται κι αυτό χώρος λατρείας;

ΤΟ ΡΗΤΟ: «Όταν έχεις αμφιβολίες πες την αλήθεια», Μαρκ Τουαίην – Αμερικανός συγγραφέας