HΛΘΑΝ χρόνια έσχατα! Χρόνια που ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις! Το οτι θα έφθανε στο σημείο η Αναγέννηση ν’ αποσυρθεί μεσούσης ενός πρωταθλήματος, οτι θα υποβιβάζονταν στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, είναι κάτι που ούτε το πιο… αρρωστημένο μυαλό θα μπορούσε να επεξεργαστεί ως ενδεχόμενο!

ΤΟ ΟΤΙ θα πήγαινε Ιούλιος και θα περίμενε ολόκληρος Νομός Καρδίτσας τον… εξής έναν (οποιος κι αν είναι αυτός) να μπει μπροστά, να βάλει λεφτά για να καταφέρει να κάνει ένα ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει στο τοπικό ποδόσφαιρο, είναι το επόμενο… level απαξίωσης!!!

ΕΙΝΑΙ χαρακτηριστική η ερώτηση ενός φίλου από την Αθήνα με τον οποίο επικοινώνησα το Σαββατοκύριακο για άσχετα θέματα και η κουβέντα πήγε απο μέρους του και στην Αναγέννηση: “Καλά ρε μεγάλε, πως κατάφεραν και εξαφάνισαν την ομάδα; Κι άντε έγινε, ολόκληρη Καρδίτσα και δεν μπορεί να κάνει κάτι για να επαναφέρει την Αναγέννηση στις εθνικές κατηγορίες; Πριν δυο χρόνια παίζατε στα ίσια την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, τι κατάντια είναι αυτή;”

ΕΚΤΟΣ περιοχής είναι ο άνθρωπος, λογικές οι απορίες του. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ όμως, δεν νομίζω να έχουν απορίες. Τουλάχιστον σ’ ο,τι μας αφορά τις απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήματα τις έχουμε δώσει τον καιρό που έπρεπε. Τότε μάλιστα που υπήρχε χρόνος για ν’ αντιστραφεί αυτή η κατρακύλα!

ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ εξελίχθηκε η κατάσταση έτσι! Δεν δικαιούται κανείς να πέφτει απο τα σύννεφα… Εδώ πάντως τα γράφαμε και τα λέγαμε στην ώρα τους χωρίς να πετάμε χαρταετό, άρα, μας παίρνει να τοποθετηθούμε δίχως κανέναν ενδοιασμό…

ΟΤΑΝ φτάνουμε στο σημείο να βλέπουμε τον άνθρωπο που κράτησε την ομάδα στο υψηλότερο σημείο απο ποτέ στην ιστορία της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αντί ν’ ακούει κανένα μπράβο ετσι για ηθική στήριξη, να βλέπει το… αυτοκίνητο του με κομμένα τα λάστιχα και στους τοίχους συνθήματα να “ψοφήσει”, τι πρέπει να περιμένουμε; Να αποκτήσουν κίνητρο κι άλλοι ν’ ασχοληθούν;

ΟΤΑΝ βλέπουμε αυτούς που ευεργετήθηκαν όχι μόνο να… σφυρίζουν κλέφτικα σε εξόφθαλμες απαράδεκτες καταστάσεις για να τα έχουν καλά με όλους και να εξυπηρετήσουν την πάρτη τους, αλλά να τραβάνε και το χαλί σε κείνους που προσφέρουν πως είναι δυνατόν να βρεθεί άκρη;

ΟΤΑΝ υποδεχόμαστε τον Μίλερ τον… επενδυτή και τον Χρυσοβαλάντη ως σωτήρες και συνεργαζόμαστε μαζί τους, ποιές απορίες δικαιούμαστε να έχουμε γιατί φτάσαμε στο σημερινό σημείο; Ας μην κάνουμε, λοιπόν, τους ανήξερους και τους έκπληκτους. Ολα μα όλα έχουν την εξήγησή τους..

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ