H ΑΠΟΛΥΤΗ παράνοια! Λίγο πριν το φινάλε της ποδοσφαιρικής περιόδου και έχουμε ένα ακόμη επεισόδιο στην πολυθρύλητη αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών που να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι το τελευταίο! Αφού… μαδήσαμε τη μαργαρίτα εδώ και κανα τρίμηνο (θα γίνει δεν θα γίνει), τελικά μάθαμε ότι θα πραγματοποιηθεί απο τη νέα κιόλας σεζόν!!!

ΜΕ το που έγινε γνωστή η πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού σε συμφωνία με την ΕΠΟ, ακολούθησε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων! Στη συνέχεια ανάλυση για το πως θα είναι η δομή των κατηγοριών στη νέα χρονιά. Κι εκεί μέσα στην… ανάλυση ξεπρόβαλλε το μέγεθος της αστειότητας!!!

ΚΑΙ ΣΤΗ συνέχεια όπως αναμενόταν είχαμε τις έντονες αντιδράσεις που θα συνεχιστούν μέχρι να ψηφιστεί η τροπολογία που θα κατατεθεί στη βουλή! Δικαιολογημένες οι αντιδράσεις ιδίως των ομάδων της σημερινής Γ’ Εθνικής που ανεβαίνουν και του χρόνου θ’ αγωνίζονται στην… ίδια κατηγορία! Οπως βεβαίως κι αυτές που σώθηκαν αλλά θα παίζουν μια κατηγορία παρακάτω!!! Μαγικό, ε;

ΒΕΒΑΙΩΣ εδώ καταλήγουμε στο παρακάτω θεμελιώδες συμπέρασμα:

Αν υπήρχε σοβαρός συντονισμός και συλλογικές απαιτήσεις των ομάδων θα υπήρχαν και σοβαρές διοργανώτριες των πρωταθλημάτων. Αν υπήρχαν σοβαρές διοργανώτριες των πρωταθλημάτων, θα υπήρχαν και σοβαρές αποφάσεις απο την πολιτική ηγεσία του τόπου. Aν υπήρχαν σοβαρές αποφάσεις απο την πολιτική ηγεσία του τόπου, θα υπήρχε και σοβαρό Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι αν υπήρχε σοβαρό Ελληνικό ποδόσφαιρο, θα υπήρχε και σοβαρή ελληνική πολιτεία…!!!

MHN ακούτε, λοιπόν, τι σας λένε οι… επαγγελματίες του είδους ότι για όλα φταίνε οι ηγεσίες. Τρίχες! Απο κάτω προς τα πάνω μπορούν να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως καταντήσαμε!!!

ΤΩΡΑ για να γυρίσουμε στο θέμα, επαναλαμβάνω πως δεν είναι αυτό το τελευταίο επεισόδιο της αναδιάρθρωσης! Θα έχει συνέχεια το πράγμα και μην παίρνετε όρκο ότι θα γίνει τελικά με τον τρόπο που ανακοινώθηκε! Πολύ πιθανό να έχουμε αλλαγές στα όσα εξαγγέλθηκαν…

ΕΙΝΑΙ κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι θα υπάρξει μεγάλη ανακατωσούρα με τους κυβερνητικούς βουλευτές που θα κληθούν να ψηφίσουν την τροπολογία κόντρα στα “θέλω” των περιοχών που εκπροσωπούν και μάλιστα προεκλογικά!!!

ΗΔΗ έχουν ξεκινήσει οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις στήριξης των ομάδων της περιφέρειας που αδικούνται. Υποκριτικές μεν λόγω ψηφοθηρίας, αλλά υπαρκτές. Οποτε, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια μεγάλη κυβίστηση του Βασιλειάδη στο όλο ζήτημα. Κρατήστε το και θα με θυμηθείτε…

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Και που να τρέχουμε τώρα σε όλη την Ελλάδα και να ξοδεύουμε βενζίνες;

ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Εγελούσανε με μένα κι έσκασα κι εγώ στα γέλια»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Είτε γίνει μ’ αυτή τη μορφή που εξαγγέλθηκε η αναδιάρθρωση είτε με διαφορετική για να βολευτούν… βουλευτές, ψηφοφόροι και άλλοι, το μόνο σίγουρο είναι ότι προστίθεται στα εθνικά πρωταθλήματα, μία ακόμη κατηγορία. Θα έχουμε τέσσερις δηλαδή απο τη νέα σεζόν…

Στη χειρότερη
Σε κάθε περίπτωση δηλαδή η εξέλιξη για την Αναγέννηση και το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας είναι τραγική! Και έρχεται στη χειρότερη συγκυρία που θα μπορούσε να φανταστούμε. Την στιγμή δηλαδή που οι… μάγοι Χουντίνι εξαφάνισαν την ομάδα απο προσώπου γης!!!

Στο βίντεο…
Για να ξαναδούμε την Αναγέννηση στο επίπεδο που ήταν από το 2013 μέχρι το 2018, θα ασπρίσουν κι άλλο τα ήδη ασπρισμένα μας μαλλιά! Κι όπως γράψαμε χθες θα λέμε στους νεότερους ότι κάποτε αυτή η ομάδα έπαιζε μάτς με μεγάλους αντιπάλους και δεν θα μας πιστεύουν… Ευτυχώς έχουμε πλούσιο αρχείο να τα βλέπουμε στο βίντεο και να ξεπονάμε!!!

Αγριόπαπιες!
Τυχεροί όσοι έζησαν την Αναγέννηση το ‘70, το ‘80, το ‘90, αλλά και πρόσφατα όταν ανταγωνίζονταν μεγάλες αθλητικές οντότητες της χώρας και τις κέρδιζε. Πολύ άτυχα τα Καρδιτσιωτάκια που θα μεγαλώσουν στα επόμενα χρόνια και θα βλέπουν μεγάλα μάτς μόνο απο τηλεοράσεως διότι στους διαχρονικούς… νερόλακκους του σταδίου θα φιλοξενούνται αγριόπαπιες!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ