ΕΚΕΙ που δεν ακούγαμε “κίχ” κατα τη διάρκεια της περσινής καταστροφικής χρονιάς, εκεί που δώσαμε γήπεδα και γραφεία στη διάθεση του “επενδυτικού fund” (ενώ δεν τηρήθηκε

ΠΟΤΕ η οικονομική συμφωνία απο τους “επενδυτές”) εκεί που είχαμε πιεί το αμίλητο νερό, ξαφνικά έχουμε μπαράζ ανακοινώσεων στον ΑΣ Αναγέννηση! Θα ξεπεράσουμε όπως γράφουμε πιο πάνω και τον… Αλέξη Κούγια σε λίγο που βγάζει τρείς την κατσιά!!!

ΤΩΡΑ που μας πήρε η μπάλα σβάρνα, αντί να κάνουμε την αυτοκριτική μας για όσα (ΔΕΝ) έγιναν από τον Ιούλιο και μετά, ψάχνουμε… ενόχους!!! Και ποιους βρήκαμε; Τα δύο μέλη, λέει που παραιτήθηκαν, λέει, από την διοίκηση στις 13 και 14 Ιουλίου και χάλασαν το… πλάνο!!!

ΔΗΛΑΔΗ όλο το… πλάνο χάλασε στο μεσοδιάστημα από τις 13 μέχρι τις 25 Ιουλίου που έγινε η δεύτερη συνέλευση!!! Αυτές οι άτιμες οι δέκα μέρες. Ενώ στους ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ που ακολούθησαν μέχρι την έναρξη της σεζόν, έγιναν τα πάντα για να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη στο πρωτάθλημα!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση, δεν θα τον γλιτώσουμε τελικά τον… αυτοπυρπολισμό μ’ αυτά που συμβαίνουν στη μαγική μας πόλη σε όλα τα επίπεδα! Την ίδια στιγμή ο Χρυσοβαλάντης βγαίνει στα ραδιόφωνα και λέει πόσες χιλιάδες ευρώ μοίρασε ο Κλάους!!! Και αντι να προκύψει κι εδώ επίσης μια ανακοίνωση ξεγυρισμένη, απο τον ερασιτέχνη, πάλι έχουμε μούγκα, λες και το θέμα αφορά κάποια άλλη ομάδα!

ΜΑΛΙΣΤΑ μιλάμε για το συμβούλιο που ήταν ΜΑΖΙ με τον Μπούρμπο επι τέσσερα χρόνια και γνωρίζει με το “ν” και με το “σ” τα πάντα! Εχει δεί τα έγγραφα, έχει δει τα συμφωνητικά, έχει δει ακόμη και την κίνηση των λογαριασμών και τις αποδείξεις! Κι όμως μούγκα!!!!

ΚΑΙ αναφέρομαι, φυσικά, σε όλο το συμβούλιο. Και στα δύο μέλη που παραιτήθηκαν και σ’ αυτούς που “ξεπαραιτήθηκαν”. Απαντες έχουν τεράστια ευθύνη που δεν μίλησαν για όσα καταστροφικά γινόταν και εις βάρος του Μπούρμπου (για το ποιόν του οποίου γνωρίζουν με αποδείξεις) και κυρίως εις βάρος της ομάδας που καταστράφηκε…!

ΔΙΟΤΙ αν δεν μιλάει ο θεσμός που είναι ο ΑΣ Αναγέννηση, ποιός, διάολο, θα μιλήσει; Ο μόνος που μιλούσε στην προκειμένη περίπτωση ήταν πάλι ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ”. Που δεν έκανε κολοτούμπες, δεν άδειασε ανθρώπους αναλόγως με τη συγκυρία για να τα έχει καλά με όλους, αλλά υποστήριξε τις θέσεις του μέχρι τέλους ακόμη κι όταν είχε πολύ μεγάλη μοναξιά και κυρίως υποστήριξε το ΔΙΚΙΟ…!!!

ΑΛΛΑ θα μου πείτε, εδώ δεν βγαίνει μια ανακοίνωση την ώρα που έρχεται ο Δήμαρχος στη Συνέλευση, τάζει βοήθειες και κοντεύουν να πέσουν τα… τσιμέντα, θα έβγαζαν τότε που έκαιγε η μπάλα;
Φεύ….

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κανένα… σιγουράκι δεν υπάρχει για κείνη τη φορολοταρία;

ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Αυτός που δικαιολογεί τον εαυτό του, τον κατηγορεί»

ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ

παραΣΠΟΝΤ(ί)ες

Και πάμε και στο διαταύτα γιατί θα τρελαθούμε εντελώς στο τέλος

Μπορεί να μας εξηγήσει ο ερασιτέχνης για ποιό λόγο δημιουργήθηκε η διοικούσα επιτροπή;  Δεν έχει συμβούλιο ο σύλλογος να κατανείμει τα μέλη του στα διάφορα τμήματα και να δώσει και την δέουσα βαρύτητα στο ποδόσφαιρο;

Για ποιό λόγο περάσαμε σε μια διοικούσα επιτροπή που ουσιαστικά ήταν ΜΟΝΟΜΕΛΗΣ; Γιατί να μην είναι όλο το συμβούλιο κατα πάνω και να έχουμε το απίστευτο και το παράδοξο να είναι δύο (με αυξητικές τάσεις!!!) στο βολεϊ γυναικών και κορασίδων που παίζει στο τοπικό και ένας στο ποδόσφαιρο;

Που ξανάγιναν αυτά ρε παιδιά για να μάθουμε και μεις οι αδαείς;

Ας σοβαρευτούμε, λοιπόν, ας αναλάβουμε καμια ευθύνη κι ας αφήσουμε εκείνους που πήγαν σπίτι στην ησυχία τους….

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ