Οι ανάγκες των ατόμων με αναπηρία δεν γνωρίζουν εποχές. Η αναπηρία είναι μια μόνιμη και μη αναστρέψιμη κατάσταση, η οποία είναι παρούσα… και το καλοκαίρι. Με αυτή την παραδοχή, κρίνεται απαραίτητη η διατήρηση της συνέπειας στις παρεχόμενες θεραπείες και τα θεραπευτικά προγράμματα στα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες τους για όλο το χρόνο, ώστε να αποφεύγονται παλινδρομήσεις, να εδραιώνονται δεξιότητες που κατακτώνται και κυρίως να υπάρχει ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον που εξασφαλίζει τη ρουτίνα της καθημερινότητας, η οποία αποτελεί βασική αρχή για κάθε παρέμβαση σε ότι αφορά τις διαταραχές στο φάσμα του αυτισμού.

Η εταιρία JOIN US Ο.Ε συνεχίζει να εργάζεται για την παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας σε άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες τους, κάτι που μας επιτρέπει η ακαδημαϊκή μας γνώση, οι εξειδικεύσεις (μεταπτυχιακοί τίτλοι, σεμινάρια κ.ά) καθώς και η αποδεδειγμένη πολυετής εμπειρία των εταίρων της στο χώρο των ατόμων με αναπηρία και της ειδικής αγωγής. Συνεπώς, οι υπηρεσίες του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ όχι μόνο δεν σταματούν τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά συνεχίζονται κανονικά με περισσότερες δράσεις που αφορούν στο πρόγραμμα κοινωνικοποίησης-κοινωνικής αλληλεπίδρασης και ψυχαγωγίας.

Αιτήσεις / Εγγραφές όλο το χρόνο Εάν θέλεις και εσύ να ανήκεις στους πρωτοπόρους και όχι απλά να ακολουθείς επικοινώνησε μαζί μας στα τηλέφωνα 24410-70588 & 6974119190 και εξασφάλισε την άμεση συμμετοχή σου στα προγράμματα θεραπείας και δραστηριοτήτων του κέντρου μας.

JOIN US OE Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία – Υπηρεσίες Ποιότητας και Ουσίας για τα ΑμεΑ και τις οικογένειες τους.

Έδρα: Τσιφλικάκη 10 – Καρδιτσομάγουλα Καρδίτσας

Τηλ: 24410 70588

Email: info@joinusoe.gr

Site: www.joinusoe.gr