Ξαναρχόμαστε και πιο δυνατοί!

Η Αναγέννηση μπαίνει για τα καλά στο δρόμο της επιστροφής στο προσκήνιο και μπορεί ακόμη να έχει να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα, αλλά δείχνει εμφατικά προς όλες τις κατευθύνσεις με το “καλημέρα” της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής, πως είναι ικανή να τα καταφέρει!

Το παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου δεν αντέχει σε κριτική αφού οι “κιτρινόμαυροι” το κέρδισαν πριν καλά καλά αρχίσει! Το τελικό 6-0 δεν τα λέει όλα, καθώς θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο!

Πραγματικός “τυφώνας” ήταν η ομάδα της Καρδίτσας καθώς πριν φθάσουμε στο δεκάλεπτο προηγούνταν ήδη με 2-0 με γκολ των  Μπακρατσά (3′) και Τζέκου (10′) απλοποιώντας την υπόθεση νίκη που ήταν το ζητούμενο

Αυτό όμως που άρεσε περισσότερο ήταν η πληθωρική παρουσία της σε όλες τις γραμμές με καλό ποδόσφαιρο και παίκτες που συνθέτουν ένα ρόστερ ανώτερης κατηγορίας.

Αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Με μέτρο βέβαια, με αυτοσυγκέντρωση χωρίς αλαζονεία και υποτίμηση των αντιπάλων, μπορούν να φθάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και να δώσουν το παρών στα μπαράζ της ανόδου!

Το πιο σημαντικό όλων και από την αγωνιστική ταυτότητα που έχει αλλάξει παντελώς σε σχέση με τη μίζερη τριετία που προηγήθηκε, είναι ότι η διοίκηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου φαίνεται αποφασισμένη να φέρει την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Από την στιγμή που ισχύει αυτό, όλα τα υπόλοιπα θα έλθουν…

Επιστρέφοντας στο παιχνίδι, όπως προαναφέραμε δεν αντέχει σε κριτική, αφού μία μόνο ομάδα υπήρχε στον θαυμάσιο (από την απραξία τόσων μηνών) αγωνιστικό χώρο του Σταδίου κι αυτή φορούσε “κιτρινόμαυρα”.

Το 3-0 πέτυχε ο Μπακρατσάς στο 42′ ενώ χάθηκαν πληθος ευκαιριών για ένα… “αστρονομικό” σκορ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε – πράγμα λογικό αφού όλα είχαν κριθεί – με την Αναγέννηση να κάνει συντήρηση και να βλέπει το επόμενο ματς στο Προάστιο.

Προς το τέλος όμως ήλθαν άλλα δύο γκόλ, ένα του Πολίτη με πέναλτι στο 70′ και ένα του Ξέρρα στο 81′ για ν’ ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 5-0!

Το κερασάκι στην “τούρτα” όμως το έβαλε ο Λώττας στο τέλος επιτυγχάνοντας ένα γκολ απίστευτης ομορφιάς κάτω από τη μεσαία γραμμή που αξίζει να το δείτε και να το ξαναδείτε πολλές φορές…

Θ.Κ.

• Δείτε πιο κάτω τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ του αγώνα.