H AΣΧΕΤΟΣΥΝΗ τα “εγώ”, αλλά και η μη συναίσθηση της πραγματικότητας, είναι οι κύριες αιτίες για την πρωτοφανή κατάντια της Αναγέννησης! Και δεν αναφερόμαστε στα “εγκλήματα” της περσινής σεζόν που έφεραν την πτώση, πάνε αυτά, τα χουμε αναλύσει, έχει πλεον όλος ο ντουνιάς καταλήξει σε πόρισμα…

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ στο διάστημα Ιουλίου – Νοεμβρίου μέσα στο οποίο “δημιουργήθηκε” αυτό το… πράγμα που κατ’ αυθαιρεσία ονομάζεται “Αναγέννηση” και είναι κάτι άλλο απροσδιόριστο βγαλμένο απο σκοτεινό μυθιστόρημα του Μεσαίωνα…

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ για άλλη μια φορά στους κυρίους που έχουν τα ηνία ότι ο σύλλογος διανύει τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας του! Απο τότε που… ανακαλύφθηκε η μπάλα ποδοσφαίρου, τέτοια τραγική πορεία δεν έχει ματαγίνει!

TO NA αποκαλείται “Αναγέννηση” αυτό το πράγμα είναι προσβολή στην ιστορία της ομάδας. Πολύ σωστά, λοιπόν, έκανε η διοίκηση και το αποκαλεί “ποδοσφαιρικό ανδρικό τμήμα”. Ετσι ώστε να το ξεχωρίζουμε και να μην μπερδευόμαστε και πηγαίνουμε στα άλλα τμήματα του βόλεϊ, του μπάσκετ, του χάντμπολ που ετοιμάζεται!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ που λείπει αυτή τη στιγμή απο την Αναγέννηση είναι να δημιουργηθεί εντός του συλλόγου κι ένα τμήμα “φίλων του σιδηροδρόμου”! Ή αν δεν μας αρέσουν τα τρένα, ένα τμήμα “φίλων της Καθαράς Δευτέρας”….

ΣΤΑ πλαίσια του ανοίγματος στην κοινωνία και της σύσφιξης των σχέσεων! Να μαζευόμαστε, βρε αδερφέ, την Καθαρά Δευτέρα, να απολαμβάνουμε τα κούλουμα, τη λαγάνα και να πετάμε όλοι μαζί τους πολύχρωμους χαρταετούς μας…!!!

ΣΙΓΑ σιγά να το καταργήσουμε κι αυτό το “διαολοποδόσφαιρο” που μας αρρωσταίνει! Μας γέμισε άγχος και πίκρα! Τι στην ευχή το θέλουμε, να βασανιζόμαστε; Ας βάλουμε ένα λουκέτο εκεί και να ησυχάσει το κεφαλάκι μας! Οχι τίποτα, αλλά θα μπορούν πιο άνετα οι διοικούντες να διαπρέψουν στις υπόλοιπες δράσεις του Συλλόγου, που είναι άλλωστε και πιο σημαντικές…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ κι αηδίες…. Να πάμε σε αθλήματα σάλας να γουστάρουμε λίγο! Ωραίες φανέλες (κι όχι αυτές οι μίζερες του ‘11), ωραίο ντιζάϊν, παρκέ, κλειστές και καθαρές αίθουσες, κοριτσάκια χαριτωμένα με κοτσίδες, όμορφη ατμόσφαιρα! Καθόμαστε και παιδευόμαστε μέσα στα ψοφόκρυα και στις γουρονόλασπες!!!

ΠΟΤΕ δεν είναι αργά η Αναγέννηση να γίνει ένας μεγάλος πολυπολιτισμικός οργανισμός που θα εγκαταλείψει αυτή τη… ποταπή λαϊκή διαδικασία αγριανθρώπων που ονομάζεται ποδόσφαιρο και θ’ αναπτύξει μια πιο ευγενή δραστηριότητα… Μπορεί ν’ αντικαταστήσει ή να συμπληρώσει και τις… φίλες της Αγάπης!!!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πότε είναι παγκόσμια ημέρα της “δηθενιάς” να στείλουμε καμια τούρτα;

ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Μα κανένας δεν μου φταίει για το χάλι μου. Σπάσιμο θέλει το κεφάλι μου»

ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Η οπτική παράσταση της Αναγέννησης στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, όπως το γράψαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ, περιγράφει ανάγλυφα την απαξίωση στην οποία έχει περιέλθει η δύστυχη ομάδα λόγω της πρωτοφανούς ασχετοσύνης….

“Φτερά”…
Οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με τις φανέλες της αγωνιστικής περιόδου 2011-12!!! Τις οποίες ξαναέβαλαν στο μάτς με τα Μετέωρα και είναι οι μόνες που δεν έχουν… εξαφανιστεί απο το στόκ του συλλόγου. Ολες οι άλλες έκαναν “φτερά” ακόμη και οι περσινές των “πουλιών” που έφερε το Fund!!!

Δεν θα τον γλιτώσουμε….
Αυτές τις φανέλες, λοιπόν, επέλεξε η τωρινή διοικητική κατάσταση της Αναγέννησης να “ντύσει” την ομάδα! Μη μου πείτε ότι κι αυτό είναι θέμα χρημάτων γιατί όντως δεν θα γλιτώσουμε τον… αυτοπυρπολισμό στο τέλος….

Ποιος να βρεί χρόνο….
Διότι την ίδια ώρα που η Αναγέννηση (ή μάλλον όπως τελευταία βαπτίστηκε “το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα”) παίζει με τις φανέλες του ‘11 έχουμε καινούργια… “ντιζάϊν” σε άλλα τμήματα! Με τη λογική που αναπτύσσουμε στο κεντρικό σχόλιο για να κάνουμε και λίγο πλάκα πλέον, διότι κουραστήκαμε να στεναχωριόμαστε καλώς έχουμε. Ποιος να βρεί χρόνο ν’ ασχοληθεί με το “ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα”…

ΥΓ: Ασφαλώς και δεν έχουμε τίποτα με τα άλλα τμήματα. Μακάρι να είχε 100 η Αναγέννηση και να ήταν στην κορυφή. Οταν όμως το ποδόσφαιρο που είναι ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, είναι σ’ αυτή την κατάντια, διανύοντας τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας, είναι κωμικό να δίνουμε βάρος αλλού…

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ