Ψώνια της τελευταίας στιγμής για το πασχαλινό τραπέζι

Στα τελευταία ψώνια για το Πασχαλινό τραπέζι προχωρούν οι Καρδιτσιώτες. Μπορεί να είναι μικρότερο και προσαρμοσμένο στην… καραντίνα, αφού η κάθε οικογένεια θα περάσει το μεσημέρι του Πάσχα στο σπίτι σύμφωνα με τα μέτρα της πολιτείας, ωστόσο θα είναι σίγουρα εορταστικό.

Τα καταστήματα στα οποία δεν έχει ανασταλεί η λειτουργία τους στο πλαίσιο των μέτρων, θα είναι ανοιχτά σήμερα έως τις 8μμ σύμφωνα με τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή. Χθες οι Καρδιτσιώτες απευθύνθηκαν στα καταστήματα τροφίμων και στα παραδοσιακά κρεοπωλεία για την προμήθεια των κρεάτων και όλων των απαραίτητων ειδών που συνθέτουν το παραδοσιακό εορταστικό τραπέζι.

Σήμερα αναμένεται να κορυφωθεί από τα κρεοπωλεία η διανομή των προϊόντων στις οικίες των πελατών που είχαν προχωρήσει σε παραγγελίες τις προηγούμενες ημέρες. Οι κρεοπώλες έχουν δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το καταναλωτικό κοινό της περιοχής, όπως και τα υπόλοιπα τοπικά καταστήματα (μανάβικα, κρεοπωλεία, φούρνοι, κάβες, γαλακτοπωλεία, παντοπωλεία, ψαράδικα, καταστήματα ξηρών καρπών, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα χαρτικών και ειδών καθαριότητας) που παραμένουν ανοιχτά εξυπηρετώντας τους πολιτες.