Ενας ΑΣΚ όνειρο το απόγευμα στο μεγάλο κλειστό της Καρδίτσας πέτυχε τεράστια νίκη επικρατώντας του Ολυμπιακού με σκορ 91-81 (ημίχρονο 45-40)!

Οι “κυανόλευκοι” από την αρχή της σπουδαίας αναμέτρησης ήταν αυτοί που έπρεπε, έπαιξαν θαυμάσιο μπάσκετ και κατάφεραν να φθάσουν σε μια νίκη τεράστιας αξίας!

Τόσο γιατί επιτεύχθηκε επί ενός μεγάλου συλλόγου που μάλιστα είναι και πρωτοπόρος στη βαθμολογική κατάταξη της Α2, όσο και γιατί επιβεβαιώνει την τρομερή πορεία που πραγματοποιούν τα τελευταία χρόνια, αλλά και φέτος μέσα σε απίστευτα αντίξοες συνθήκες!

Κατάφεραν να δώσουν το παρών στο Top 8, αλλά φαίνεται αποφασισμένοι και σ’ αυτή τη φάση να κάνουν το καλύτερο δυνατό και όπου βγει.

Ο ΑΣΚ ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ στο πολύ μεγάλο ματς με τους “ερυθρόλευκους” και κατάφερε με εκπληκτική παρουσία στο τέλος να πάρει και διαφορά.

Παρά την αντίδραση των φιλοξενούμενων στα τελευταία δευτερόλεπτα, κράτησε το προβάδισμα και έφθασε στη νίκη.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι είναι η δεύτερη συνεχόμενη επί του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα καθως και πέρσι είχε επικρατήσει (55-49).

OMAΔΑ – ΟΡΧΗΣΤΡΑ

Μια ομάδα… ορχήστρα ήταν ο χθεσινός ΑΣΚ! Απολαυστικός πραγματικά, έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνιση της φετινής αγωνιστικής περιόδου!
Αν προσθέσουμε κι εκείνο το “διπλό” επί του Απόλλωνα Πάτρας, μαζί με τη χθεσινή νίκη είναι τα δύο παιχνίδια που ξεχωρίζουν φέτος!!! Νίκες επί των δύο φαβορί και πρωτοπόρων στη βαθμολογία!
Δεν μπορεί να βρει κάποιος όσο κι αν ψάξει έναν παίκτη του ΑΣΚ απ’ αυτούς που έπαιξαν χθες που να μην είχε συνεισφορά στη σπουδαία επιτυχία.

Ο Παπαρέγκας ήταν ο… μαέστρος με 27 πόντους και 4 τρίποντα!!!
Ο Κακλαμάνος για μια ακόμη φορά θύμισε… “Μαραντόνα” με τις ασίστ πετυχαίνοντας και 15 καθοριστικούς πόντους, έξοχος ο Βαβάτσικος με 10, άλλο ένα σπουδαίο ματς για τον Καρρά με 9 πόντους, ουσιαστικότατος ο Καλλές κάτω από το καλάθι με 9 όπως και ο Γκρέκας με 7 (1 τρίποντο) ενώ “υπερηχητικός” ήταν ο Θανάσης Τσουκας που πέρα από τους 12 πόντους (2 τρίποντα) είχε και τέσσερα κρίσιμα επιθετικά ριμπάουντ, ενώ ουκ ολίγες φορές προκάλεσε ταραχή στην “ερυθρόλευκη” άμυνα!

Και οι υπόλοιποι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Κομποδιέτας (Μακρής, Αβράζης και Μόσορας που πέτυχε 2 πόντους) έβαλαν το λιθαράκι τους σ’ αυτή την τεράστιας αξίας επιτυχία που σημείωσε η ομάδα τους.
Στο τέλος πανηγύρισαν όλοι σαν μια γροθιά όπως και οι λιγοστοί φίλαθλοι (μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος), μια πανάξια νίκη!

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-21, 45-40, 68-65 και 91-81

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κομποδιέτας): Παπαρέγκας 27 (4), Αμβράζης, Καρράς 9, Μακρής, Κακλαμάνος 15 (3), Γκρέκας 7 (1), Βαβάτσικος 10, Καλλές 9, Τσούκας 12 (2), Μόσορας 2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τσαλδάρης): Παπαδιονυσίου, Κουρτίδης 2, Μωραΐτης, Νικολαΐδης 20 (5), Κολοβέρος 12 (1), Καμπούρης 2, Τσόχλας 9 (1), Σκουλίδας 11 (3), Χρηστίδης 9 (1), Τσάμης, Μελισσαράτος 16.

Δειτε πιο κάτω στο βίντεο τη μετάδοση του αγώνα που τον παρακολούθησαν live οι φίλαθλοι από το κανάλι του ΑΣΚ στο youtube.