ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

TOY… μεταφραστή και του VAR το κάγκελο! Ο Μπέος μπλόκαρε τον Μαρινάκη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τα μίντια πήραν φωτιά! Ο κακός χαμός δηλαδή! Ο τύπος του Μαρινάκη “ουρλιάζει” για αδικία, ο τύπος του Σαββίδη παραπέμπει στο παρελθόν όταν γινόταν το… ανάποδο!!!

ΦΥΣΙΚΑ στην προκειμένη περίπτωση, έχει δίκιο η πλευρά του Ολυμπιακού για το ακυρωθέν γκόλ του Σουντανί στο μάτς με το ΝΠΣ Βόλου. Δεν είναι ένα απλό λάθος του επόπτη, είναι κάτι απροκάλυπτο, καθώς και από το VAR την “έπνιξαν” τη φάση ενώ την είχαν ολοκάθαρα μπροστά τους στα μόνιτορ και θα μπορούσαν πολύ εύκολα να το διορθώσουν…

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι ο διαιτητής Φωτιάς δεν πήγε καν να συμβουλευτεί το βίντεο, μας δείχνει επ’ ακριβώς τους… συσχετισμούς που υπάρχουν αυτή την περίοδο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Φωτιάς είναι ένας διαιτητής που με την Αναγέννηση τον έχουμε “ζήσει” στο πετσί μας (θυμάμαι τα όργια στο μάτς με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο) στο ανέβασμα, τότε που ήταν… ταλέντο όπως και πολλοί άλλοι. Τότε που έκαναν ως… “χειρούργοι” το αγροτικό τους στην πλάτη της επαρχίας!!!

ΤΟΤΕ ντε που οι αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης έβγαιναν ανάλογα με τα τηλέφωνα που έκαναν οι ισχυροί στους “δικαστές”! Τότε που το χέρι του Μανιάτη στον τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης βαφτίστηκε… “πόδι”! Τέλος πάντων θα χουμε να τα διηγούμαστε στα εγγόνια μας όλα αυτά, ας επιστρέψουμε στην επικαιρότητα. Οντως η πλευρά του Ολυμπιακού έχει δίκιο που διαμαρτύρεται για την διαιτησία.

ΕΧΕΙ δίκιο όμως να διαμαρτύρεται γενικώς για την κατάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου; Εχει δίκιο αυτός και στη συνέχεια οι υπόλοιποι (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κλπ κλπ) να αρθρώνουν έστω μια κουβέντα για το πως κατάντησε το άθλημα στην Ελλάδα;

ΤΗΝ απάντηση μπορούμε να την πάρουμε απο εκατοντάδες… “αιματοβαμένα” απογεύματα και βράδια όπου όλοι τους ασέλγησαν σε “μικρότερες” ομάδες στο κυνήγι της εξουσίας και των χρημάτων που δίνουν οι διακρίσεις για τους παράγοντες τους! Θα μου πείτε και μεταξύ τους υπάρχουν διαφορές σ’ ο,τι αφορά τον χρονικό ορίζοντα της ισχύος του καθενός εξ αυτών.

ΣΥΜΦΩΝΟΙ! Γι’ αυτό άλλωστε βάλαμε με τη σειρά τα ονόματα. Αυτό όμως τι σημαίνει; Οτι εμείς στην επαρχία που είμαστε μονίμως στη φάπα ανεξαρτήτως του ποιος κάνει κουμάντο κάθε φορά στα κέντρα αποφάσεων, θα πρέπει να συγκινηθούμε;

ΜΗΠΩΣ θα πρέπει και να πλακωνόμαστε και μεταξύ μας για τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη, τον Μελισσανίδη και τον Αλαφούζο και ποιος απ’ αυτούς έχει μεγαλύτερη περίοδο κυριαρχίας έναντι των υπολοίπων; Να μας συγχωρείτε πολύ αλλά δεν θα πάρουμε!

TOYΣ αφήνουμε να… σφάζονται μόνοι τους και όχι μόνο δεν συγκινούμαστε αλλά κάνουμε και τη σχετική πλακίτσα!