207 πολύτιμες μονάδες αίματος προσέφεραν οι εθελοντές αιμοδότες του Παλαμά σε δύο μήνες

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 2η ΜΕΡΑ ΤΗΣ 46ης ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Α

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και η 2η ημέρα της 46ης αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά την Τρίτη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παλαμά, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Οι αιμοδότες του Παλαμά, για άλλη μια φορά, έδωσαν δυναμικό παρών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του συλλόγου μας, προσφέροντας συνολικά 58 μονάδες αίματος στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα ως προς το μείζον θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης, την οποία απαιτείται να επιδεικνύουν οι πολίτες, ειδικά σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που ζούμε καιρό τώρα.
«Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να αισθανόμαστε σαν Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά για την συγκινητική ανταπόκριση και διάθεση προσφοράς των συμπολιτών αιμοδοτών-μελών μας. Μέσα σε ένα δίμηνο περίπου (Ιαν-Φεβ 2021) και σε τρεις αιμοδοσίες έχουμε συλλέξει διακόσιες επτά (207)! μονάδες αίματος (29/12/20 – 65 μονάδες, 2/2/21 – 84 μονάδες και 23/2/21 – 58 μονάδες), ενισχύοντας σημαντικά τα αποθέματα του ΓΝ Καρδίτσας τα οποία είναι μειωμένα σχετικά με το αντίστοιχο περσινό διάστημα κατά 50% !

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες που χαρίζουν το αίμα τους, βοηθώντας συνανθρώπους τους που το έχουν απόλυτη ανάγκη. Καλωσορίζουμε όλους τους νέους αιμοδότες στον σύλλογο και ευελπιστούμε κάθε φορά να γίνονται περισσότεροι. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ιατρούς κ. Παπαδημητρίου Ευαγγελία και κ. Αχιλλέα Καρρά καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που συμμετείχε σε αυτή την αιμοδοσία. Τιμή μας η παρουσία του κ. Κων/νου Αθανασίου, διευθυντή του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Καρδίτσας. Αποτελούν κίνητρο για όλους μας (Δ.Σ. και αιμοδότες) τα τιμητικά λόγια του για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου και την βοήθεια που παρέχουμε στο πολύ δύσκολο έργο του τμήματος αιμοδοσίας.
Και μη ξεχνάμε: Δίνοντας αίμα, χαρίζουμε ζωή», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Γκαζούνης και ο Γεν. Γραμματέας Ευάγγελος Τρουβάς