Επίσημη «πρώτη» για την ASA BC

H ομάδα μπάσκετ της Αναγέννησης ξεκίνησε την προετοιμασία της από την περασμένη Πέμπτη την προετοιμασία αλλά η επίσημη ”πρώτη” πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, παρουσία και αρκετών οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας που εδωσαν και το δικό τους τόνο στην προπόνηση.

Στην προετοιμασία ενσωματώθηκαν και κάποιοι ακόμη αθλητές που απουσίαζαν ενώ τις επόμενες ημερες θα προστεθούν και οι υπόλοιποι . Η Αναγέννηση παρουσιάζει φέτος ένα άκρως νεανικό σχήμα με πολλούς νεαρούς και φιλόδοξους παίκτες αφού οι πιο έμπειροι πλέον είναι οι Καλλιώρας και Ψυχογιός.

Ο Βασίλης Κρομμύδας και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μέσα από τη σκληρή δουλειά ένα ανταγωνιστικό σύνολο εν όψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ.

Η Αναγέννηση, ως γνωστόν, πέρσι αποδέχθηκε την πρόσκληση να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνιής Κατηγορίας, για πρώτη φορά από τότε που συστάθηκε το τμήμα.
Μετά από σκληρή προσπάθεια και πάρα πολλά εμπόδια τελικά κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και ν’ ανανεώσει την παραμονή της.

Πλέον με μεγαλύτερη εμπειρία και αυτοπεποίθηση, δίχως φυσικά να παραγνωρίζουν όσοι συγκροτούν το τμήμα τις δυσκολίες θα πορευτούν για τη νέα αγωνιστική περίοδο προσπαθώντας ν’ ανταποκριθούν στις προκλήσεις.

Δ.Φ.