Φ. Τακούδης: Έρχεται η θερμότερη εβδομάδα του καλοκαιριού για τη Θεσσαλία

Εβδομάδα με καύσωνα ξεκινά στη Θεσσαλία με θερμοκρασίες από την Τρίτη που θα φτάσουν τους 40 με 41 βαθμούς σε Καρδίτσα, Λάρισα και Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το Λαρισαίο μετεωρολόγο Φάνη Τακούδη, ο οποίος είχε προβλέψει εδώ και ημέρες τη θερμή αυτή εισβολή μετά τις 7 Ιουλίου στη Θεσσαλία, οι βόρειοι άνεμοι που έδωσαν και την κακοκαιρία εξπρές την περασμένη Πέμπτη, υποχωρούν και έχουμε σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας από σήμερα Σάββατο οπότε η μέγιστη στη Λάρισα αναμένεται να φτάσει τους 36 με 36 βαθμούς, την Κυριακή τους 36 με 37, τη Δευτέρα τους 39 και από Τρίτη ο υδράργυρος σε Λάρισα, Καρδίτσα θα σκαρφαλώσει πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου με ενδεχόμενο η Θεσσαλία αυτή τη φορά να καταγράψει τις υψηλότερες θερμοκρασίες στη χώρα

Οι υψηλές αυτές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν τουλάχιστο μέχρι την Παρασκευή και ίσως αυτή να είναι η θερμότερη εβδομάδα του καλοκαιριού για τη Θεσσαλία καταλήγει ο κ. Τακούδης. Μάλιστα ο Λαρισαίος μετεωρολόγος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Λάρισα να φτάσουμε σε θερμοκρασίες ρεκόρ για φέτος σε όλη την Ελλάδα ακόμη και στους 43 βαθμούς Κελσίου!