Το εντυπωσιακό «come back» της Πένυς Τσινοπούλου!

 Η Πένυ Τσινοπούλου έκανε την υπέρβασή της κατά τη σεζόν που διανύουμε καθώς όχι μόνο επέστρεψε στους στίβους μετά την ευτυχέστερη στιγμή της ζωής της και τη γέννηση του παιδιού της, αλλά έκανε πολλά και σημαντικά πράγματα!

Για δύο μόλις θέσεις έχασε την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες που αρχίζουν στο Παρίσι, αλλά μόνο μέτριο δεν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει το εντυπωσιακό της Come back.

Η ίδια σε προσωπική της δήλωση δεν έκρυψε την ικανοποίησή της από τα όσα κατάφερε και υποσχέθηκε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Αναλυτικα τόνισε:

«Λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων είναι η στιγμή να κάνω τον απολογισμο μου για την αθλητική χρόνια!

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο αποφάσισα να επιστρέψω στις προπονήσεις μετά από δυο χρόνια αποχής λόγω της γέννησης της κόρης μου, με στόχο την συμμετοχή μου στις μεγάλες διοργανώσεις Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κατάφερα να συμμετάσχω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπου κατέκτησα την 19η θέση αλλά δυστυχώς έμεινα εκτός Ολυμπιακών Αγώνων για ΔΥΟ μόνο θέσεις!!!!

Η χρονια θεωρείται επιτυχημένη με ένα μεγάλο Πανελλήνιο Ρεκόρ και τρία ατομικά ρεκόρ!

•Πανελλήνιο Ρεκόρ Μικτή Σκυταλοδρομια Βάδην 3:05:08 μαζί με τον Aλέξανδρο Παπαμιχαήλ

•Ατομικό Ρεκόρ 10χλμ Βάδην 44’:36’’

•Ατομικό Ρεκόρ 5000μ Βάδην 21’:21’’:11

•Ατομικό Ρεκόρ 3000μ Βάδην 12’:38’’:32

Ευχαριστώ πολύ τον αντρα μου και γιατρό Bασίλη Κυρίκο και την οικογένεια μου που με ώθησαν να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση, τον προπονητή μου Θανάση Δηληγιάννη που πίστεψε στην επιστροφή, τον σύλλογο μου Γ.Σ.Βέλος Παλ.Φαλήρου και την Saucony που ήταν δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα»!