«Η αλλοίωση του πρωταθλήματος που επιχειρείτε θα σας γυρίσει μπούμερανγκ»

Όπως ήταν αναμενόμενο η οργή των ανθρώπων της Αναγέννησης για την προκλητική διαιτησία του Πετρόπουλου σε συναργασία με τους βοηθούς Δρίβηλα και Μπαλαρούτσου από την Αχαϊα, εκφράστηκε και μέσω ανακοίνωσης προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αναλυτικά οι “κιτρινόμαυροι” τονίζουν:

«Η αλλοίωση πρωταθλήματος που επιχειρείτε θα σας γυρίσει μπούμερανγκ!
Δυστυχώς μέσα σε μια εβδομάδα αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε και πάλι με την μάστιγα του ελληνικού ποδοσφαίρου που ονομάζεται ελληνική διαιτησία.

Όσοι ήταν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου γίνανε μάρτυρες μια σφαγιαστικής διαιτησίας του Πετρόπουλου και των βοηθών του Δρίβηλα και Μπαλαρούτσου της…ξακουστής στα πέρατα Ε.Π.Σ. Αχαΐας που συνεχίζει ανενόχλητη να πρωταγωνιστεί για τους λάθους λόγους.

Οι εν λόγω κύριοι λοιπόν εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο για ένα και μονο σκοπό να βάλουν «μπουρλότο» στο παιχνίδι και τα κατάφεραν στο μέγιστο βαθμό. Από που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε.

Από το πέναλτι-ανακάλυψη εναντίον μας; Από τα οφθαλμοφανέστατα πέναλτι υπέρ μας στα οποία επιδεικτικά έκλεισαν τα μάτια τους; Από τον πειθαρχικό έλεγχο που έχασαν την μπάλα; Όλοι όσοι είδαν σήμερα κατάλαβαν και όσα είχαν ακουστεί μέσα στην εβδομάδα επιβεβαιώθηκαν.

Την περασμένη αγωνιστική είχαμε κρούσει απλά τον κώδωνα του κινδύνου, τώρα ήρθε η ώρα να λάβουμε τα μέτρα μας. Διότι η δικαιολογία των ανθρωπίνων λαθών δεν υπάρχει σήμερα. Δυο πράγματα συμβαίνουν ή πρόκειται για ανικανότητα ή για δόλο. Και στις δυο περιπτώσεις ο διαιτητής και οι βοηθοί του πρέπει να πάνε σπίτια τους και να μη σφυρίξουν ούτε σε 5Χ5.

Κύριοι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Η αλλοίωση που επιχειρείτε να είστε σίγουροι πως θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Υ.Γ. 1 Ως Σύλλογος σιχαινόμαστε τις δικαιολογίες για αυτό και ανακοινώσεις βγάλαμε μετά από νίκη και ισοπαλία και όχι μετά από ήττα. Αυτά προς αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων

Υ.Γ. 2 Ακόμη δεν έχετε καταλάβει από τα λάθη του παρελθόντος; Όσο μας χτυπάτε τόσο περισσότερο πεισμώνουμε και στο τέλος εμείς κερδίζουμε

Υ.Γ. 3 Όλος ο κόσμος της Αναγέννησης να είναι απόλυτα βέβαιος πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που επιτρέψαμε στους καταστροφείς του ελληνικού ποδόσφαιρου να παίξουν στις πλάτες μας

Υ.Γ. 4 Ο ισχυρός μιλάει πάντα τελευταίος»

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904