Σε ηλικία 88 ετών πέθανε ο δικαστής Φρανκ Κάπριο και πρωταγωνιστής του ριάλιτι «Caught in Providence», μετά από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο του παγκρέατος.
Ο κυβερνήτης Νταν ΜακΚι διέταξε όλες οι σημαίες του Ρόουντ Άιλαντ σε όλες τις κρατικές υπηρεσίες και κτήρια να κυματίσουν μεσίστιες μέχρι την κηδεία του Κάπριο.
«Ο δικαστής Κάπριο ήταν ένας θησαυρός για το Ρόουντ Άιλαντ» δήλωσε ο ΜακΚι σε ανακοίνωσή του, όπως μετέδωσε το Providence Journal.
Ποιος ήταν ο δικαστής Φρανκ Κάπριο;
Ο Φρανκ Κάπριο, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά ριάλιτι «Caught in Providence», ήταν γνωστός για τον χειρισμό υποθέσεων παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με ενσυναίσθηση και χιούμορ, δίνοντας στους τηλεθεατές μια «ματιά» μέσα σε ένα καθημερινό δικαστήριο της πόλης.