Έμπνευση...

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η Τασούλα Κελεσίδου, δύο εμβληματικές μορφές του ελληνικού αθλητισμού, στήριξαν με την παρουσία τους την Σαββατιάτικη εκδήλωση Empower Forward – Women in Sports, που πραγματοποιήθηκε στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Stoiximan.

Η συντοπίτισσά μας δις πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντ. Ντρισμπιώτη, μιλώντας στον «Νέο Αγώνα» δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά της για το γεγονός ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες μητέρες που βρίσκονται κοντά ηλικιακά και μάλιστα πολλές εκ των οποίων είναι φίλες της που είχε καιρό να τις δει.

Εντυπωσιασμένη από τις αθλητικές εγκαταστάσεις δήλωσε και η Ολυμπιονίκης πρώην δισκοβόλος Τ. Κελεσίδου, η οποία επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δράση «αγκαλιάστηκε» σε τοπικό επίπεδο.

Τέτοιες πρωτοβουλίες όχι μόνο αναδεικνύουν τον γυναικείο αθλητισμό, αλλά ενισχύουν και την έμπνευση των νέων κοριτσιών που αναζητούν πρότυπα μέσα από αληθινές ιστορίες δύναμης και επιμονής.
Κ.Π.