Στην κοινότητα Ξινονερίου όπου άρχισε να υλοποιείται η εργολαβία της ΣΑΤΑ βρέθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο αντιδήμαρχος έργων κ. Παν. Σβερώνης και ο Γ.Γ. κ. Π. Γαλάνης ενώ τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Φουστανάς.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον πρόεδρο για την εξέλιξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης που υλοποιούνται στο πλαίσιο της ΣΑΤΑ και αφορούν στην κοινότητα Ξινονερίου. Επίσης ο Δήμαρχος συζήτησε με τον πρόεδρο και άλλα θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινότητα.

Στο τέλος της επίσκεψης ο Δήμαρχος δήλωσε: «Άρχισε να υλοποιείται το πρόγραμμα της ΣΑΤΑ που είναι ένα από τα μεγαλύτερα των τελευταίων ετών. Ειδικότερα δίνουμε 2 εκ. ευρώ με στόχο να αντιμετωπιστούν άμεσες ανάγκες των κοινοτήτων μας και να στηρίξουμε τους δημότες μας.

Βρισκόμαστε σήμερα στο Ξινονέρι και με τον πρόεδρο Δημήτρη Φουστανά παρακολουθήσαμε τις εργασίες ασφαλτόστρωσης. Θέλω να υπογραμμίσω ότι η Δημοτική αρχή σε συνεργασία με τον πρόεδρο ο οποίος καταβάλει συνεχείς και άοκνες προσπάθειες για την περιοχή του, επιλύουμε προβλήματα.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του «Νέου Αγώνα»