Mία μεγάλη τοιχογραφία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30Οκτωβρίου στο ιστορικό χωριό Φανάρι Καρδίτσας από τηγνωστή εικαστικό καιδιδάσκαλο Αθήνα Γεράση.

Η τοπική κοινότηταΦαναρίου και ο πρόεδρος κ. Ιωαν. Φασιανός σε συνεργασία μετην κ. Γεράση αλλάκαι τους μαθητές τηςσχολής της, κάνουνμια μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθεια ώστε να αναδειχθείξανά το ιστορικόχωριό. Με μεγάλες εικαστικές παρεμβάσεις και τοιχογραφίες στον πλακόστρωτοιστορικό δρόμο της κοινότητας αλλά και πολλές πολιτιστικές δράσεις έχουν βάλειως στόχο να καθιερωθεί τοΦανάρι σαν ιστορικό πολιτιστικό χωριό.

Το αποτέλεσμα είναι ήδηεντυπωσιακό καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος μεταμορφώνεται σταδιακά σεέναν δρόμο τέχνης. Οι παρεμβάσεις θα συνειχτούν με αμείωτους ρυθμούς.