Το «πράσινο φως» για την έναρξη των διαδικασιών δημοπράτησης δύο σημαντικών έργων αγροτικής οδοποιίας άναψε η Δημοτική Αρχή Σοφάδων, εγκρίνοντας την απαιτούμενη δαπάνη και διάθεση της σχετικής πίστωσης.
Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο έργα αγροτικής οδοποιίας στη Δ.Ε Σοφάδων και τη Δ.Ε Άρνης συνολικού προϋπολογισμού 724.000 ευρώ, για τα οποία είχε καταθέσει προτάσεις ο Δήμος Σοφάδων και ενέταξε στο ΕΣΠΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Στόχος των έργων, όπως ανέφερε στο «Νέο Αγώνα» ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος, είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας σε αγροτοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις με την βελτίωση των δομικών και γενικά των κυκλοφοριακών συνθηκών των υφιστάμενων αγροτικών οδών.
«Αξιοποιώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης ως Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, βάζουμε μπροστά τις διαδικασίες για δύο σημαντικά έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής του παραγωγικού πληθυσμού στις Δημοτικές Ενότητες Σοφάδων και Άρνης» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σκάρλος.

Aναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα