Ακριβή η μετακίνηση

Τσουχτερές είναι οι τιμές των καυσίμων με την έναρξη της Πασχαλινής περιόδου κάτι που σημαίνει ότι όσοι αποφασίσουν να εκδράμουν από και προς την Καρδίτσα θα κληθούν να βάλουν βαθύτερα το χέρι στην τσέπη.

Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος των πρατηριούχων υγρών καυσίμων Μπάμπης Μαργαρίτης μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλία» η τιμή στην αμόλυβδη αυτή την περίοδο διαμορφώνεται στα 2 ευρώ, ενώ στο πετρέλαιο κίνησης στα 1,67-1,70 ευρώ το λίτρο. Συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχει τάση σταθεροποίησης, δηλαδή προς το παρόν να μην ανέβει πιο πάνω, ωστόσο εκτίμησε ότι μεσοπρόθεσμα είναι πολύ πιθανή μια νέα άνοδος εξαιτίας των διεθνών εξελίξεων.

«Ο κόσμος είναι κουμπωμένος μέσα στη γενικότερη ακρίβεια» είπε και πρόσθεσε ότι ειδικά αυτή την περίοδο (για το Πάσχα) τα καύσιμα θα έπρεπε να είναι φθηνότερα. Καλοί οι σύγχρονοι οδικοί άξονες και η ολοκλήρωση του νότιου τμήματος του Ε-65, αλλά αν θέλει ο ετεροδημότης ή ο επισκέπτης κανένα 150άρι ευρώ πήγαινε- έλα συν τα διόδια, τότε γίνεται αντιληπτό ότι για κάποιους η επιστροφή στα πάτρια εδάφη για λίγες ημέρες φαντάζει πρακτικά αδύνατη.
Κ.Π.