Τη δική του αποτίμηση για τη συγκέντρωση της περασμένης Πέμπτης, αλλά και των δράσεων που έχουν ήδη δρομολογηθεί έκανε με ανακοίνωσή του χθες βράδυ, ο νεοσύστατος σύνδεσμος ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Καρδίτσας.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η συγκίνηση που νιώθουμε ως ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι μεγάλη!! Θα μιλούσαμε για νίκη αλλά έχουμε χάσει δύο συναθλητές μας μέσα στο γήπεδο το τελευταίο χρονικό διάστημα, οπότε θα μιλήσουμε απλά για μια τεράστια κατάκτηση!

Στη δεύτερη συνέλευση του συνδέσμου την Πέμπτη 2 Φλεβάρη η αίθουσα του εργατικού κέντρου ήταν γεμάτη, σε πείσμα των λίγων που λοιδορούσαν αυτή τη προσπάθεια.
Εκεί βρεθήκαμε ερασιτέχνες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι πολίτες, προπονητές, μέλη διοικήσεων, δημοτικοί σύμβουλοι, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Πράγμα που καταδεικνύει ότι η κίνηση αυτή δεν είναι υποκεινούμενη από κανέναν αλλά σεβαστή από όλους.

Ή μάλλον σχεδόν όλους καθώς ΕΠΣ Καρδίτσας, σύλλογος προπονητών και ποσοστό των ΔΣ έλαμψαν δια της απουσίας τους.
Η απόφαση που πάρθηκε το βράδυ της Πέμπτης ήταν η εξής:

• Να δοθεί άμεσα συνολική λύση για ύπαρξη απινιδωτών σε όλα τα γήπεδα του νόμου που φιλοξενούν αθλητικές δραστηριότητες, όπως προβλέπει ο νόμος και γιατρό που γνωρίζει να το χειριστεί κατά τη διάρκεια των αγώνων.

• Επίσης να γίνονται επιμορφωτικά σεμινάρια πάνω στον χειρισμό απινιδωτή και παροχής πρώτων βοηθειών ΚΑΡΠΑ ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε προπονητές, μέλη των ΔΣ και ποδοσφαιριστές προκειμένου να διασφαλίζεται η σωματική υγεία των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Σε αντίθετη περίπτωση, εμείς οι ποδοσφαιριστές δε θα συμμετάσχουμε σε κανένα παιχνίδι οποιασδήποτε διοργάνωσης.

ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 μ.μ.
Για την ορθή επικύρωση της παραπάνω απόφασης ενημερώθηκαν και καλέστηκαν το Σάββατο 4 Φλεβάρη στις 18:00 (σ.σ. σήμερα) στο Εργατικό Κέντρο (Ιεζεκιήλ 44) εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών από όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του νόμου.

Όπως πάντα οι συναντήσεις μας είναι ανοιχτές προς όσους θέλουν να συνδράμουν στον αγώνα μας. Τέλος ενημερώνοντας για την συνάντηση που καλέσαμε και προκαλέσαμε με τους δημάρχους Καρδίτσας, Μουζακίου, Σοφάδων και Παλαμά , δεσμεύτηκαν ενώπιον της τριμελούς επιτροπής μας πως θα προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου κάθε γήπεδο που φιλοξενεί αθλητικές δραστηριότητες να εξοπλιστεί με απινιδωτή.

Σημαντική σημείωση ότι ο Δήμος Παλαμά προς τιμήν του ήδη είχε διευθετήσει το συγκεκριμένο ζήτημα!

ΥΓ: Τ ο δίκαιο είναι με το μέρος μας και το αυτονόητο θα επικρατήσει!! Όλοι σήμερα 4 Φλεβάρη στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο!!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ