Ανεγκέφαλοι χτύπησαν το «Μαγεμένο Δάσος» στο Παυσίλυπο!

ΠΡΙΝ ΚΑΝ... ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ

Στο… μάτι άγνωστων νεαρών μπήκε το «Μαγεμένο Δάσος» στο Παυσίλυπο, οι οποίοι βανδάλισαν και προσκάλεσαν ζημιές στον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και τις κατασκευές που είχαν τοποθετηθεί εντός του άλσους.

Το περιστατικό όπως πληροφορήθηκε ο Νέος Αγών συνέβη το βράδυ του Σαββάτου- ξημερώματα Κυριακής και ήταν το αποκορύφωμα μιας σειράς φθορών – ζημιών που προκαλούσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες. Το πρωί της Κυριακής οι υπάλληλοι του Δήμου και όσοι ασχολούνται με τη διοργάνωση του «Μαγεμένου Δάσους» έμειναν έκπληκτοι και παράλληλα απογοητεύτηκαν αντικρίζοντας την έκταση των ζημιών.

Δυστυχώς κάποιοι δρουν χωρίς τον στοιχειώδη σεβασμό προς την υπόλοιπη τοπική κοινωνία και κυρίως προς τα μικρά παιδιά, βανδαλίζοντας τη… μαγεία των Χριστουγέννων.

Ο Δήμος ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας για τον έλεγχο και την περιφρούρηση του χώρου, ενώ θα ενισχύσει την ιδιωτική ασφάλεια στο χώρο. Μάλιστα από χθες ήταν προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων στο «Μαγεμένο Δάσος», οι οποίες όμως αναβλήθηκαν μέχρι να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση των ζημιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιοποιούνται στοιχεία ώστε βρεθεί η ταυτότητα των δραστών, ενώ αν είναι ανήλικοι θα κινηθεί νομική διαδικασία εναντίον των γονέων τους.