Ανοιξαν τα χέρια τους ακι αγκαλι΄στηκαν ξανά. Ο λόγος για τους Σργιθεάτες που τρία χρόνια μετά, επέστρεψαν στον Αγιο Νικόλαο Βλασσίου για το 23ο Παναργιθεάτικο Αντάμωμα που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων υπό την αιγίδα του Δήμου Αργιθέας.

Συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί αντάμωσαν ξανά και γλέντησαν με την ψυχή τους πατώντας την πατρώα γη.

Στον χώρο του Ανταμώματος προσφέρθηκε δωρεάν φαγητό σε όλους ενώ τα χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων- μελών της Π.Ο.Α.Σ., παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, ήθη και έθιμα του τόπου. Ολοι διασκέδασαν με την παραδοσιακή μουσική από Αργιθεάτες καλλιτέχνες και ερμηνευτές.

Εξάλλου στο πλαίσιο του ανταμώματος τιμήθηκαν δύο κορυφαίοι Αργιθεάτες μουσικοί, οι οποίοι έδωσαν ώθηση στην παραδοσιακή αργιθεάτικη μουσική και υπήρξαν από τους ανθρώπους που μαζί με τον αείμνηστο Στέργιο Βλαχογιάννη έκαναν τα αργιθεάτικα τραγούδια γνωστά εκτός των τοπικών μας συνόρων. Προκειται για τους ο Αποστολή Τζιαχρή στο κλαρίνο και ο Γιώργο Βασιλακάκο στο βιολί.

Είχε προηγηθεί στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Βλασίου Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία υπέρ υγείας των Απανταχού Αργιθεατών.

Οι εκδηλώσεις ήταν ενταγμένες στο πρόγραμμα CLLD/LEADER μέσω της ΑΝΚΑ Καρδίτσας.