«Αντιμετωπίζεται οριστικά το ζήτημα των διεκδικήσεων του δημοσίου στην Καρδίτσα» (βίντεο)

ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΤΟ «ΝΑ»:

•Κατατέθηκε νομοσχέδιο στη Βουλή

Λύση στο θέμα των διεκδικήσεων του Δημοσίου σε βάρος εκατοντάδων ιδιοκτητών στην πόλη της Καρδίτσας δίνει το Υπουργείο Οικονομικών με το σχέδιο Νόμου που τέθηκε σε διαβούλευση μέχρι την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος επισκέφθηκε χθες την Καρδίτσα, σε δηλώσεις του στο “ΝΑ” τόνισε ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται πλέον οριστικά. Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε: “Κατατέθηκε ήδη νομοσχέδιο στη Βουλή που αντιμετωπίζει το ζήτημα των διεκδικήσεων του δημοσίου έναντι εκατοντάδων ιδιοκτητών ακινήτων στην Καρδίτσα.

Ηταν, για να το πούμε καθαρά, ανόητες διεκδικήσεις. Μετά από πάρα πολλές δεκαετίες ορισμένοι με γραφειοκρατική αντίληψη ήθελαν να βγάλουν έξω από τα σπίτια τους εκατοντάδες πολίτες χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Ηρθαμε λοιπόν και αντιμετωπίσαμε το θέμα με βάση και τη δέσμευση που είχα δώσει πριν από λίγες ημέρες όταν είχα επισκεφθεί ξανά την Καρδίτσα. Και είμαι πολύ ικανοποιημένος που το είπαμε και το κάναμε. Ετσι αντιμετωπίζεται το πρόβλημα οριστικά”.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών