Απίστευτη ταλαιπωρία έχουν υποστεί όσοι είχαν την… φαεινή ιδέα να ταξιδέψουν σήμερα με τρένο από την Αθήνα προς την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, μέσω των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Μετά από καθυστέρηση της γραμμής οι ταξιδιώτες έχασαν την ανταπόκριση από τον σταθμό Παλαιοφαρσάλων και περιμένουν μέσα στη ζέστη λεωφορείο για να τους μεταφέρει προς την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα!

Η αγανάκτηση ξεχειλίζει.

Πριν από λίγες μάλιστα ώρες αδιανόητη ταλαιπωρία  υπέστησαν και οι επιβάτες αμαξοστοιχίας προς Θεσσαλονίκη που έμεινε πίσω από το «Βέλος» περιέγραψε επιβάτες στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

«Κατ- αρχάς να διευκρινίσω ότι να διευκρινίσω ότι η αμαξοστοιχία αυτή δεν είναι το «Βέλος» το οποίο ακινητοποιήθηκε πιο έξω από την Αθήνα. Είναι η επόμενη αμαξοστοιχία Αθήνα – Θεσσαλονίκη η οποία ακινητοποιήθηκε στον σταθμό Κέντρο Αχαρνών. Ήμασταν εγκλωβισμένοι άνθρωπο ΑμΕΑ, βρέφη, καρκινοπαθείς που πηγαίνανε για χημειοθεραπείες, όλοι μας ταλαιπωρηθήκαμε εγκλωβισμένοι για δύο ώρες σχεδόν χωρίς εξαερισμό, χωρίς κλιματισμό μέσα στη ζέστη χωρίς να γνωρίζουμε τι γίνεται. Μας ανακοίνωσαν ότι έκοψε η ΔΕΗ το ρεύμα, ενώ έγινε μπαμ, πετάχτηκαν σπίθες και χάλασε το σύστημα που ηλεκτροδοτούσε τη μηχανή της αμαξοστοιχίας. Ανακοίνωσαν επίσημα ότι κόπηκε το ρεύμα», είπε ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, επιβάτης.

«Αναρωτηθήκαμε γιατί δεν φέρνουν μηχανή που δε λειτουργεί με ρεύμα αλλά με πετρέλαιο ντίζελ. Ή να συνεχίσουμε το δρομολόγιο μας ή να επιστρέψουμε στο σταθμό Λαρίσης», συμπλήρωσε….

Συμπερασματικά γίναμε γίναμε… κόμβος!!!

• Τη φωτό μας απέστειλε συμπολίτης από την αναμονή Καρδιτσιωτών και Τρικαλινών στο σταθμό Παλαιοφαρσάλων! Aφού δεν έρχονται τα… “Βέλη” της ΤΡΑΙΝΟΣΕ περιμένουν τα λεωφορεία μέσα στο λιοπύρι!!!