Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Μπαξεβάνος στο Πανελλήνιο Ποδηλασίας!

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Αλέξανδρος Μπαξεβάνος,  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Μάστερς, που διεξήχθη από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στο Ρέθυμνο.

Το Σάββατο 15/6/2024 διεξήχθη ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης.
Ο αθλητής μας  πραγματοποίησε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας (22:57.13) στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος , κατακτώντας τη φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδας  για την κατηγορία Μάστερ Β και της Γενικής!!!!

Ο Τάσος Μαντζαβίνος μετά από εκπληκτική εμφάνιση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Μαστερς Γ.

Την Κυριακή  16/6/24 διεξήχθη ο αγώνας αντοχής., 87 χλμ. Πρωταγωνιστής και πάλι ήταν ο Μπαξεβάνος Αλέξανδρος όπου λίγο πριν τον τερματισμό έκανε επίθεση και κατέκτησε πανηγυρικά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία του κάνοντας; το 2 στα 2!!

Η κατάκτηση της φανέλας του Πρωταθλητή Ελλάδας και στα δύο αγωνίσματα ποδηλασίας δρόμου  αποτελεί τεράστια επιτυχία καθώς ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός και απαιτούνται τεράστια σωματικά και ψυχικά αποθέματα.

Ο έτερος αθλητής μας Μαντζαβίνος Τάσος, μετά το χθεσινό χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε και σε μια κακή εκτίμηση του αγώνα δεν κατάφερε να τερματίσει. Θερμά συγχαρητήρια . Τα καλύτερα έρχονται.

Στα Σέρβια Κοζάνης συμμετείχαν οι Καραλή Κωνσταντίνα και ο Μάριος Αδαλόγλου στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Κυπέλλου Δρόμου. Η Κωνσταντίνα κατέκτησε την Τρίτη θέση, χάλκινο μετάλλιο, στην κατηγορία γυναικών , έβδομη γενικής και ο Μάριος την 17η θέση γενικής στην κατηγορία ανδρών.

Το ΔΣ του Ομίλου με ανακοίνωσή του, συγχαίρει θερμά τους αθλητές, τους συνοδούς, Βαγγέλη Σταυρόπουλο ,  Νατάσα Αγγελάκη και τους προπονητές. Ευχαριστούμε πολύ την διοργάνωση για τη φιλοξενία.

Το οικογενειακό κλίμα, η σωστή δουλειά των αθλητών και των προπονητών και η αγάπη για την ποδηλασία έδειξε περίτρανα τον δρόμο για την επιτυχία!!!!!!

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας για την αμέριστη υποστήριξη.