Μπλόκο Ε-65: Αγωνστική- συγκινητική υποδοχή στα τρακτέρ που επέστρεψαν από την Αθήνα (φωτο & βίντεο)

Σύσκεψη το απόγευμα της Πέμπτης στο μπλόκο

Δείτε βίντεο του Νέου Αγώνα

Θερμή  αγωνιστική υποδοχή μέσα σε κλίμα συγκίνησης επιφύλαξαν οι αγρότες στο μπλόκο του Ε-65 στους… ηρωικούς συναδέλφους τους που επέστρεψαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα με τα τρακτέρ από την Αθήνα και το μεγαλειώδες συλλαλητήριο του Συντάγματος.

Όπως κατέγραψε ο Νέος Αγών, μετά από το πολύωρο ταξίδι τα τρακτέρ οι οδηγοί των τρακτέρ

επέστρεψαν, με τους αγρότες του μπλόκου να τους υποδέχονται δυναμικά, με συνθήματα, καπνογόνα και πυροτεχνήματα. Όπως τονίστηκε έγραψαν ιστορία στο αγροτικό κινημα, και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για δικαίωση των αιτημάτων τους.

Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα, όπου θα ενημερωθούν οι αγρότες για τα αποτελέσματα του συλλαλητηρίου και στη συνέχεια θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων. Στο μπλόκο του Ε-65 η συνέλευση θα γίνει στις 7 το απόγευμα.

Πάντως, για την ερχόμενη εβδομάδα (πιθανώς στις αρχές) προγραμματίζεται το ραντεβού των Θεσσαλών αγροτών με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που είχε προαναγγελθεί από την προηγούμενη συνάντηση της πανελλαδικής με την κυβέρνηση. Εκεί θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν τον θεσσαλικό κάμπο και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τον «Ντάνιελ».