Σπουδαία επιτυχία για τον Ποδηλατικό Ομιλο Καρδίτσας και τον Νίκο Ζέγκλη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε αγώνες που έγιναν στο Κομάνοβο των Σκοπίων.

Αναλυτικά ο Ομιλος αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου για την επιτυχία του αθλητή του:

Επέστρεψε χθες η ομάδα μας από τον αγώνα στο Κουμάνοβο των Σκοπίων στον Trophy Race , Kumanovo. Συμμετείχαν οι Νίκος Ζέγκλης και Μάριος Αδάλαγλου. Ο αθλητή μας Νίκος Ζέγκλης κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και o Μάριος Αδάλογλου την 12η θέση.
Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από πολλή βροχή και με πολλές πτώσεις .

Ήταν 11 στροφές από 5,5 χλμ η στροφή και από την εκκίνηση ο Νίκος μπήκε επιθετικά. Στην 6η στροφή έκανε επίθεση και έφυγε μαζί με άλλους 4 αθλητές . Στην τελευταία στροφή έκανε την τελική επίθεση, 3 χλμ πριν τον τερματισμό με αποτέλεσμα να κερδίσει τον αγώνα. να σημειωθεί ότι ο Νίκος κέρδισε και το βραβείο του πιο επιθετικού αθλητή.

Ο Μάριος τα πήγε εξαιρετικά καθώς έτρεχε με τραυματσμένο ώμο μετά από πτώση που είχε στην προπόνηση ΜΤΒ, κατακτώντας την 12η θέση.

Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει θερμά τους αθλητές μας.

Θερμές ευχαριστίες στον Ποδηλατικό αθλητικό όμιλο Ιωαννίνων για την αμέριστη συμπαράσταση στους αθλητές μας και εν γένει στον όμιλό μας. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοργανώτρια ομάδα για την φιλοξενία που μας προσέφερε.

Με τιμή
Τό Δ.Σ. τού Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας