Δεν την… προλαβαίνουμε! Την Παρασκευή το βράδυ βραβεύτηκε ως κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς (από την ψηφοφορία του κόσμου) στην εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ και την αμέσως επόμενη είπε να αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στα 3.000 μέτρα!

Κι όπως αγωνίζονταν, τερμάτισε φυσικά πρώτη και έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ!!!

Μιλάμε, όπως έγινε αντιληπτό για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κατέρριψε δηλαδή το δικό της ρεκόρ με νέα επίδοση 12.18.26 (ήταν 12.21.43) και έδειξε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στις δηλώσεις της τόνισε:

«Είμαι άυπνη, είμαι αρκετά κουρασμένη παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Και το έκανα όχι τόσο για να κυνηγήσω την επίδοση ή το ρεκόρ, αλλά γιατί ήθελε να στηρίξω τη διοργάνωση. Πρέπει να δίνουμε το παρών σε αυτές τις διοργανώσεις, προκειμένου να φέρουμε κοντά στο στίβο τα παιδιά“, είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Χαίρομαι που μπορώ και βελτιώνομαι διαρκώς ακόμη και στην ηλικία μου. Χαίρομαι που αγωνίστηκα και πάλι με τα κορίτσια (σ.σ. Παπαδοπούλου και Φιλτισάκου). Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην κι έπειτα θα συνεχίσω στο Βαλκανικό»

H ΦΩΤΟ από τον σημερινό αγώνα.