Γιώργος Κωτσός: «Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στην Καρδίτσα»

* Πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας του πολιτικού γραφείου του Καρδιτσιώτη Βουλευτή της ΝΔ

Εκατοντάδες φίλοι του Βουλευτή Καρδίτσας της Ν.Δ. κ. Γεωργίου Κωτσού έδωσαν σήμερα το απόγευμα το «παρών» στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε το πολιτικό του γραφείο.

Πολιτικοί φίλοι και πολίτες με τους οποίους ο κ. Κωτσός έχει αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης μέσα από την 4ετη του θητεία στο κοινοβούλιο αλλά και από την πολυετή παρουσία του στην Αυτοδιοίκηση, έσπευσαν να στείλουν μήνυμα στήριξης στον Καρδιτσιώτη Βουλευτή κατακλύζοντας τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου «Κιέριον» και το δρόμο έξω απ’ αυτό.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας. Το λόγο πήρε πρώτος ο κ. Κικίλιας, ο οποίος εξήρε την πολιτική διαδρομή του κ. Κωτσού μέσα από την Αυτοδιοίκηση και τη ΝΔ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τετραετές κοινοβουλευτικό του έργο.

Ιδιαίτερη αναφορά πραγματοποίησε στις επικείμενες εθνικές εκλογές και στην επιλογή που θα κληθεί να κάνει ο ελληνικός λαός για την διακυβέρνηση της χώρας. Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Βουλευτής Καρδίτσας, ο οποίος εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του. Υπογράμμισε ότι στην 4ετία που ο κόσμος τον τίμησε με την ψήφο του, έδωσε όλες τις δυνάμεις του τόσο μέσα στη Βουλή με τοποθετήσεις, ερωτήσεις και αναφορές, όσο και με επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες προωθώντας ζητήματα που απασχολούν τους Καρδιτσιώτες και την περιοχή.

«Η Καρδίτσα μας για όλους εμάς που ζούμε εδώ και επενδύσαμε τη ζωή μας σε αυτόν εδώ τον τόπο αλλά και για τους απόδημους μας αξίζει το καλύτερο και θα το έχει. Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στην Καρδίτσα!», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα