Στον σπουδαίο αγώνα με τον ΠΑΟΚ που έγινε την Κυριακή το βράδυ στο “Γιάννης Μπουρούσης” όλα για τον ΑΣΚ πήγαν… στραβά κι ανάποδα!

Οι “κυανόλευκοι” βρέθηκαν σε άσχημο… μουντ και ταυτόχρονα οι αντίπαλοί τους σε δαιμονιώδη κατάσταση! Υπ’ αυτές τις συνθήκες και με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων που ήταν γνωστή πριν το παιχνίδι, ήταν φυσικό επόμενο ο ΠΑΟΚ να περάσει πολύ άνετα και ο ΑΣΚ να υποστεί μια βαριά ήττα.

Η τρομερή αστοχία από τη γραμμή των 6.75 για τους “κυανόλευκους” και η τρομερή ευστοχία του “δικεφάλου” που έβαζε καλάθια με κάθε τρόπο (ιδιαίτερα ο Χανς που οργίασε) δημιουργησαν τις προϋποθέσεις για να καταλήξουμε σ’ αυτή τη μεγάλη διαφορά.

Αν τώρα προσθέσουμε και τα πολλά λάθη που έγιναν από την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου την μόνιμη πληγή των ριμπάουντ και την κακή ημέρα των περισσοτέρων παικτών, τότε θα εξηγήσουμε χωρίς ιδιαίτερες αναλύσεις τις αιτίες που έφεραν αυτό το στενάχωρο αποτέλεσμα.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ΑΣΚ έβγαλε ένα τρομερά δύσκολο πρόγραμμα με συνεχείς κόντρες απέναντι στις μεγάλες δυνάμεις του Ελληνικού μπάσκετ.

Σίγουρα η προχθεσινή εικόνα άφησε στεναχωρημένους τους ανθρώπους του (οι φίλαθλοι πάντως χειροκρότησαν την ομάδα και έδωσαν το μήνυμα ότι θα συνεχίσουν να είναι κοντά της), αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ.

Ισα ίσα τώρα αρχίζει θα λέγαμε καθώς το πρόγραμμα για τη συνέχεια περιλαμβάνει έναν από τους “τελικούς” της σεζόν. Συγκεκριμένα ο αγώνας με το Λαύριο είναι απ’ αυτούς που η ομάδα έχει τη δυνατότητα αν παίξει όπως μπορεί να κερδίσει και να κάνει ένα βήμα προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Στα παιχνίδια άλλωστε αυτά με τους λεγόμενους “βατούς” αντιπάλους είναι που θα κριθούν τα πάντα, με τον αστερίσκο πάντα ότι κάποια ομάδα μπορεί να πετύχει και κάποια νίκη απ’ αυτές που χαρακτηρίζονται “εκτός προγράμματος”.

Η συσπείρωση, λοιπόν, πρέπει να είναι το κύριο χαρακτηριστικό στην μεγάλη οικογένεια του ΑΣΚ για τις επόμενες ημέρες ώστε η ομάδα να συνεχίσει με θέρμη την προσπάθεια και χωρίς να κυριαρχήσει η απογοήτευση και η απαισιοδοξία.

O αγώνας στο Λαύριο είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 4 το απόγευμα και η προετοιμασία αρχίζει από σήμερα.