Διακοπή λόγω επεισοδίων στο ντέρμπι Νίκη Βόλου - Λάρισα!

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το Θεσσαλικό ντέρμπι της Νίκης Βόλου με τη Λάρισα που διεξάγονταν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 18η αγωνιστική της super league 2!

Περίπου στο 50′ κι ενώ το σκορ ήταν 1-2 υπερ των φιλοξενουμένων (προηγήθηκε η Νίκη Βόλου με τον Τζιώρα στο 18′, ισοφάρισε ο Ογκμποε στο 44′ και ο ίδιος παίκτης με πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα έκανε το 1-2).

Με την έναρξη της επανάληψης κι ενώ στις εξέδρες έκαναν την εμφάνισή τους οπαδοί της ΑΕΛ (παρότι δεν είχε ζητήσει εισιτήρια για οργανωμένη μετακίνηση η Λαρισινή ΠΑΕ), μ’ αποτέλεσμα να κινηθούν εναντίον τους οι οπαδοί της Νίκης Βόλου η ένταση να κορυφωθεί και να σημειωθούν επεισόδια!

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Παναγιώτης Τσιάρας (Καρδιτσιώτης που ανήκει στην ΕΠΣ Καβάλας) να διακόψει το ματς προσωρινά και να ζητήσει εκκένωση του γηπέδου.

Μετά από ώρα πράγματι οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου εξήλθαν από τις εξέδρες, όχι όμως και οι οπαδοί της ΑΕΛ καθώς έξω από τη θύρα τους περίμεναν οι γηπεδούχοι!!!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα η τύχη του οποίου θα κριθεί πλέον στις δικαστικές αίθουσες!!!

Tα επεισόδια, δυστυχώς, συνεχίστηκαν και έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο…