Δήλωση Ιωάννη Σταμούλη

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Δ. ΣΟΦΑΔΩΝ

Κατόπιν της παραίτησης του πρώην Δημάρχου Σοφάδων και μέχρι πρότινος Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας κ. Σκάρλου Αθανάσιου, κλήθηκα ως πρώτο αναπληρωματικό μέλος του συνδυασμού «Πανδημοτική Πρωτοβουλία» και αποδέχθηκα τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Από τη θέση αυτή δηλώνω πως θα θα αγωνιστώ για τη προώθηση των συμφερόντων του Δήμου μας και θα επαγρυπνώ για το δίκαιο και το ηθικό υπερασπιζόμενος πάντα τη νομιμότητα.

Ως επί μια τετραετία πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημότες που με στήριξαν, με πίστεψαν και με εμπιστεύθηκαν για άλλη μια φορά, αναγνωρίζοντας το έργο που διετέλεσα αλλά και τις αξίες και τα ιδανικά με τα οποία πορεύθηκα στο πολιτικό γίγνεσθαι.

Τέλος, από το βήμα αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην Δήμαρχο κ. Σκάρλο Αθανάσιο για τις αξίες και τα ιδεώδη που μου εμφύσησε, αλλά και για τη τιμή που μου έκανε να συνεργαστώ με τον ίδιο και την ομάδα του και να συμπορευθώ μαζί τους στον αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο Σοφάδων, απαλλαγμένο από παθογένειες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Μετά τιμής
Ιωάννης Αθ. Σταμούλης
Δημοτικός Σύμβουλος Μείζονος Μειοψηφίας
Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σοφάδων