Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται η Αναγέννηση από την περασμένη εβδομάδα και οι στροφές στις προπονήσεις ανεβαίνουν σταδιακά σύμφωνα και με το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει το τεχνικό επιτελείο…

Βέβαια μιλάμε για μια κατάσταση όπου ο σχεδιασμός δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση καθώς οι ομάδες (και κατά συνέπεια η Αναγέννηση) δεν γνωρίζουν ούτε πότε θ’ αρχίσει το πρωτάθλημα, ούτε καν πότε πρέπει να φορτσάρουν για να φορμαριστούν στην κατάλληλη περίοδο.

Τα ίδια δηλαδή που συνέβησαν και κατά το περσινό καλοκαίρι τα ζούμε και φέτος και μάλιστα σε μεγαλύτερη ακόμη έκταση καθώς τα πράγματα σ’ ο,τι αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η διοργάνωση της SL2, είναι ακόμη χειρότερα!

Σε κάθε περίπτωση οι “κιτρινόμαυροι” από την στιγμή που μπήκαν στο γήπεδο, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συνεχίσουν την προετοιμασία τους καθώς πέραν όλων των άλλων έχουν να κάνουν μπόλικη δουλειά και στον τομέα της ομοιογένειας με τις πολλές νέες προσθήκες και αλλαγές σε σχέση με το ρόστερ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η ημερομηνία που η ομάδα θα αναχωρήσει σε κάποιο αθλητικό κέντρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αφού πάλι θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν, τουλάχιστον μια ένδειξη για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Ταυτόχρονα με την εξέλιξη της προετοιμασίας και των προπονήσεων, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή και όλο το τιμ κινούνται μεθοδικά και για τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους που έχουν τεθεί.

Η Αναγέννηση, όπως διαπιστώσαμε τις τελευταίες ημέρες με το μπαράζ ανακοινώσεων για τα καινούργια αποκτήματα, όχι μόνο δεν έμεινε άπραγη, αλλά έχει συγκεκριμένη πολιτική που την εφαρμόζει για να ενισχυθεί κατά τον καλύτερο τρόπο για τη νέα χρονιά.

Τέλος ν’ αναφέρουμε ότι όπως γνωστοποιήθηκε από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο διαδίκτυο, το Official store κατάστημα με τα αυθεντικά είδη της ομάδας είναι σε καθημερινή λειτουργία και στη διάθεση του κόσμου.

Ακόμη βέβαια έρχονται παραγγελίες με διάφορα ρούχα και αξεσουάρ του συλλόγου, αλλά αρκετός κόσμος έχει σπεύσει να προμηθευτεί ο,τιδήποτε παραπέμπει στην αγαπημένη του ομάδα.