Την ανακοίνωση της απόφασης μεταφοράς του μεγάλου έργου που αφορά τα υδρόμετρα από το πρόγραμμα «Τρίτσης» στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ αναμένει αύριο ο Δήμος Καρδίτσας, όπως ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος. «Αυτό σημαίνει ότι αποδεσμεύονται πόροι 9 εκ ευρώ από το Τρίτσης ώστε να ενταχθούν άλλα έργα, όπως το μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας 4,5 εκ ευρώ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Θεοδωρίδειο
Κατά την έναρξη συνεδρίασης του Σώματος, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο έργο της επέκτασης του Θεοδωρίδειου Κέντρου «Ορίζοντες». Σημείωσε ότι η επέκταση έχει ολοκληρωθεί, ενώ το παλιό πλίθινο κτίριο που «πληγώθηκε» από τον «Ιανό» έχρηζε άδεια κατεδάφισης. Το αίτημα για άδεια κατεδάφισης βρίσκεται στο συμβούλιο αρχιτεκτονικής που θα συνεδριάσει σύντομα, σημείωσε ο κ. Τσιάκος. Παράλληλα ο Δήμος έχει «τρέξει» την τροποποίηση της άδειας, ώστε να λειτουργήσει το νέο κτίριο χωρίς το παλιό.

Παιδικές χαρές
Επίσης ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπογραφεί η σύμβαση για το έργο των δύο μεγάλων παιδικών χαρών στο Παυσίλυπο και στον ΟΑΕΔ.

Ασφαλτόστρωση Α. Παπανδρέου
Συνεχίζοντας την ενημέρωση, ο κ. Τσιάκος υπογράμμισε ότι μόλις τελειώσει η εμποροπανήγυρη θα συνεχιστεί η ασφαλτόστρωση στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.
Έχει υλοποιηθεί περίπου το 40 και απομένει, επισήμανε, περίπου το 60% του έργου των ασφαλτοστρώσεων στην πόλη και σε κοινότητες.

Καρδιτσομαγούλα- Μακρυχώρι
Επίσης ανακοίνωσε ότι σύντομα θα δημοπρατηθεί η ασφαλτόστρωση του δρόμου Καρδιτσομαγούλα – Μακρυχώρι προϋπολογισμού 700.000 ευρώ από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.