Εντείνεται ο σχεδιασμός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Νομό Καρδίτσας (ΦΩΤΟ)

Στον αγώνα που χρειάζεται να δώσει όλο το προσωπικό της Πυροσβεστικής ενάντια στα ακραία φυσικά φαινόμενα εστίασε ο Διοικητής Π.Υ. Καρδίτσας, κ. Γιώργος Νταουτάς, κατά την τέλεση του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης.

Αγιασμό για την αντιπυρική περίοδο, που επισήμως ξεκίνησε την 1η Μαΐου αλλά ουσιαστικά με πλήρη επιχειρησιακό σχεδιασμό από 1η Ιουνίου, πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος κ. Τιμόθεος, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου, του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου, Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Αναγνωστόπουλου Δημητρίου, του αντιδημάρχου κ. Αντωνίου, των Διοικητών των ΠΥ Μουζακίου, Σοφάδων και Παλαμά και αξιωματικών, υπαξιωματικών και πυροσβεστών του Π.Σ.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο κ. Τιμόθεος επισήμανε τις προσπάθειες και τις εργασίες του πυροσβεστικού σώματος, οι οποίες δεν σταματούν ποτέ. «Πέρα από την αντιπυρική περίοδο που εντείνονται οι εργασίες, οι πυροσβεστικές υπηρεσίες επιτελούν το έργο τους καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους. Η πατρίδα και οι πολίτες της το έχουν ανάγκη», συμπλήρωσε.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα.