Επιεικώς απαράδεκτοι, δεν αποφάσισαν πάλι για τα κενά στη SL2!!!

Ενώ από το πρωί της Πέμπτης κυκλοφορούσαν σενάρια (και δημοσιεύματα) που έκαναν λόγο για την απόφαση που θα έπαιρνε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη συνεδρίασή της για τα κενά στη super league 2, ο… θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας!

Αφού συνεδρίασαν και συζήτησαν για το… καλό του ποδοσφαίρου, αποφάσισαν ότι δεν πρέπει ν’ αποφασίσουν!!!

Έτσι η super league 2 παραμένει σε ομηρία.

Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ από τη mikri liga που το παραθέτουμε αυτούσιο:

«Η Super League 2 εξακολουθεί να είναι σε «ομηρία», με τις ευθύνες να βαραίνουν την ΕΠΟ.

Όποιος περίμενε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου να ξεκαθαριστεί το… θολό τοπίο για τη Super League 2 θα πρέπει να αναθεώρησει! Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που υποτίθεται θα αποφάσιζε για το κομβικό ζήτημα που έχει να κάνει για τον Αγροτικό Αστέρα και τον Πανδραμαϊκό, εξακολουθεί να… σφυρίζει αδιάφορα.

Η απόφαση για την τρίτη ομάδα που περιμένει η Super League 2 για να βάλει μπροστά το πρωτάθλημα της, δεν πάρθηκε ποτέ! Την Πέμπτη 6/10 στην ΕΕ διαδραματίστηκε ένα ακόμη «θέατρο του παραλόγου» με θύτη την SL2, καθώς πετάχτηκε η μπάλα στην εξέδρα! Ενώ αρχικά πάρθηκε απόφαση να σταλούν οι προσκλήσεις συμμετοχής σε Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ για την κάλυψη των κενών του Εργοτέλη και της Ξάνθης, δεν συνέβη το ίδιο και με την κρίσιμη υπόθεση Αγροτικού Αστέρα-Πανδραμαϊκού.

Την ώρα που επρόκειται να συζητηθεί και επιτέλους να αποφασιστεί τι θα γίνει, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής αποχώρησαν από την τηλεδιάσκεψη για διάφορους λόγους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλήρης σύνθεση και να τεθεί σε ψηφοφορία η υπόθεση. Μοιραία οι εξελίξεις πηγαίνουν για την συνεδριάση της ΕΕ την Τρίτη 11/10 αφήνοντας με πολλά ερωτηματικά και οργή τη Super League 2.

Η διοργανώτρια που περίμενε πως και πως να ξεκαθαρίσει η υπόθεση που την μπλοκάρει είναι έξαλλη και ετοιμάζει τις δικές της κινήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com ζήτησε γνωμοδότηση από τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, ώστε να ξέρει που βαδίζει.

Έχει χαθεί πολύς χρόνος και προκαλεί τεράστια απορία πως ενώ η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στην οποία και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, ενέκρινε σέντρα για 16/10 και πηγαίνει να βγάλει την συγκεκριμένη απόφαση πέντε μέρες πριν! Από την στιγμή που η ΕΠΟ κρύβεται πίσω από το… χαλάκι, αντιλαμβάνεται κανείς πως η εκκίνηση του πρωταθλήματος δύσκολα θα γίνει στις 16/10.»