Η Καρδίτσα την προσεχή Κυριακή μετακομίζει στο… Βόλο και θ’ ανταμώσει με τους εκεί συντοπίτες! Ο λόγος; Το νοκ άουτ παιχνίδι της 4ης φάσης για το Κύπελλο Ελλάδος της Αναγέννησης με τον Απόλλωνα Πόντου που θα φιλοξενηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο!

Λόγω των εργασιών ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο, που δυστυχώς καθυστέρησαν από την αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία, οι “κιτρινόμαυροι” θ’ αναγκαστούν να δώσουν το πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς της νέας σεζόν μακριά από το σπίτι τους!

Δεν θα είναι μόνοι τους όμως γιατί αναμένεται “κομβόϊ” φιλάθλων που θα τους ακολουθήσουν για να τους συμπαρασταθούν.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ναυλώνει δωρεάν πούλμαν για τους φιλάθλους τονίζοντας χαρακτηριστικά:

“Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (9/10 και ώρα 4 μ.μ.) με τον Απόλλωνα Πόντου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα ναυλώσει πούλμαν για τη δωρεάν και ασφαλή μετάβασή τους στο Βόλο.

Η δήλωση συμμετοχών θα γίνεται μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στις 2 μ.μ. από το oficial Store (Κεντρική Πλατεία) της ομάδας μας. Παράλληλα με τη δήλωση συμμετοχής οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να προμηθευτούν και τα εισιτήρια του αγώνα».

Ενας από τους λόγους που η διοίκηση επέλεξε το Πανθεσσαλικό και το Βόλο σε σχέση με άλλες επιλογές, είναι και το έντονο Καρδιτσιώτικο στοιχείο που ζει στην πόλη της Μαγνησίας και αναμένεται κι αυτό να δώσει εντυπωσιακό παρών στο γήπεδο την Κυριακή.