Επτά στροφές ακόμη για το τέλος στη μάχη της παραμονής του ΑΣΚ

Συσπείρωση για το αυριανό μεγάλο ματς με το Περιστέρι στο «Γιάννης Μπουρούσης»

Ο προπονητής του ΑΣΚ Νίκος Παπανικολόπουλος, στις δηλώσεις που έκανε προχθες για το επερχόμενο δύσκολο ματς με το Περιστέρι επισήμανε ότι πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη μάχη της παραμονής…

Πράγματι έτσι είναι σ’ αυτό το πρωτάθλημα – αστραπή καθώς υπολείπονται μόλις επτά αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί.

Μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα κριθεί αν οι “κυανόλευκοι” θα καταφέρουν στην θριαμβευτική τους άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ ν’ ανανεώσουν το διαβατήριό τους και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και φυσικά μεγαλύτερη εμπειρία.

Επτά ματς που ο ΑΣΚ θα τα αντιμετωπίσει ένα προς ένα με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Κι αν με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην Αθηνά δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν προσδοκίες λόγω της διαφοράς δυναμικότητας, στα υπόλοιπα πέντε θα προσπαθήσει να κάνει τις υπερβάσεις του!

Πέρα από τους “τελικούς” με το Λαύριο και τον Ιωνικό που θα γίνουνσ το “Γιάννης Μπουρούσης”, και στους υπόλοιπους αγώνες το συγκρότημα της Καρδίτσας θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να πάρει αυτό που χρειάζεται.
Καθόλου εύκολο φυσικά, αλλά η προσπάθεια θα γίνει και μάλιστα με μεγάλη θέρμη.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Το παιχνίδι του Σαββάτου εντάσσεται κι αυτό σε εκείνα που έχουν τεράστιο συντελεστή δυσκολίας. Οπως ανέλυσε χθες η ομάδα με το δελτίο τύπου πρόκειται για έναν αντίπαλο πολύ ισχυρό που είναι και το φαβορί για τη νίκη.

Με τον κόσμο όμως στο πλευρό του ο ΑΣΚ και με μεγάλη συσπείρωση θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του να κάνει το καλύτερο και γιατί όχι να διεκδικήσει τη νίκη.
Η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθεί σήμερα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Στο μεταξύ στη διάθεση του κόσμου είναι από την αρχή της εβδομάδας τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα που προπωλούνται και παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση για μία ακόμη φορά.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

• Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 7 €.
• Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.

Πώς γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων
H διάθεση των εισιτηρίων, γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης.
Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-1 το πρωί.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.