Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο αγωνιστικός και όχι μόνο σχεδιασμός της Αναγέννησης για τη νέα αθλητική σεζόν και το πρωτάθλημα της super leauge 2. Κι αν οι “κιτρινόμαυροι” σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι δεν γνωστοποιούν καθημερινά τα όσα συμβαίνουν, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βρίσκονται σε μια διαρκεί εγρήγορση και δραστηριότητα σε όλα τα επίπεδα.

Σ’ ο,τι αφορά τα αγωνιστικά έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες επαφές με τους παίκτες, τόσο αυτοί που βρίσκονταν στο υπάρχον ρόστερ όσο και μεταγραφικοί στόχοι.
Μεσα σε όλα τα απρόοπτα και τα διάφορα που συμβαίνουν σε μια μεταγραφική περίοδο η Αναγέννηση μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή ότι έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των κινήσεων της στα αγωνιστικά.

Μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει από αύριο αναμένεται να έχουμε και ανακοινώσεις περι όλων των θεμάτων που αφορούν στην ομάδα της Καρδίτσας και φυσικά στα μεταγραφικά.
Το μόνο σίγουρο είναι κι αυτό το εισπράττουμε από την επικοινωνία μας με τους καθ’ ύλην αρμόδιους της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι η Αναγέννηση θα είναι έτοιμη την ώρα που πρέπει για να ξεκινήσει τη νέα σεζόν έχοντας και πάλι τον πήχη πολύ ψηλά.

Στόχος άλλωστε από την ώρα ανάληψης των ηνίων της από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου είναι κάθε “χρόνο και ψηλότερα” οποίος μέχρι στιγμής υλοποιείται στο ακέραιο!
Πριν δυο χρόνια η Αναγέννηση ήταν στο τοπικό, στη συνέχεια ήλθε η Γ’ Εθνική, η θριαμβευτική άνοδος και επιστροφή στη super league 2 για να καταλήξουμε με την πρωταγωνιστική πορεία της περσινής σεζόν και την 5η θέση!

Που θα φθάσει το λαοφιλές συγκρότημα στη νέα σεζόν είναι κάτι που βεβαίως δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και θα εξαρτηθεί από μια σειρά από παράγοντες. Να μην ξεχνάμε πως “μπάλα” σε όλα τα επίπεδα παίζουν και οι άλλοι κι όχι μόνο εμείς!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι υπάρχουν φιλοδοξίες και υψηλοί στόχοι και το ότι αυτό το διάστημα οι διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο “τρέχουν” σε όλα τα μέτωπα για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό.

Πέρα από τα αγωνιστικά αναμένονται και μια σειρά από κινήσεις που αφορούν στα έργα στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας στη μπουτίκ που θα ξεκινήσει φέτος τη λειτουργία της και φυσικά στο χορηγικό πρόγραμμα και στα εισιτήρια διαρκείας για τους φιλάθλους που θα είναι και πάλι δίπλα στην ομάδα.