Σιωπηλή θλίψη για τα θύματα των Τεμπών και συμπαράσταση στις οικογένειές τους

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Τη θλίψη τους για τους νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών και τη συμπαράστασή τους προς τις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασαν σιωπηλά οι καταστηματάρχες εστίασης στην Καρδίτσα και μαζί πλήθος κόσμου που συμμετείχε σε μια ιδιαίτερη συγκέντρωση την οποία διοργάνωσε η Ένωση Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Καρδίτσας.

Στις 7 το απόγευμα, καταστηματάρχες συγκεντρώθηκαν μαζί με άλλους πολίτες όλων των ηλικιών και εκπροσώπους των τοπικών αρχών στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Εξέφρασαν τη θλίψη τους για τους δύο αδικοχαμένους Καρδιτσιώτες και τα υπόλοιπα θύματα της σοκαριστικής τραγωδίας. «Έχουμε συγκλονιστεί όλοι, μαζί με την υπόλοιπη τοπική κοινωνία και τη χώρα. Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, ένας ελάχιστος φόρος τιμής για τα θύματα και τις οικογένειές τους» είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Βασίλης Καρράς.

Να σημειωθεί ότι το μεσημέρι την ώρα της κηδείας του 21χρονου Τάσου Κουτσόπουλου, σε ένδειξη πένθους και σεβασμού, τα περισσότερα καταστήματα δεν εξυπηρέτησαν το κοινό.